SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > Simona Halep: Voi fi cea mai bună româncă după ce voi câștiga un titlu de Grand Slam

Simona Halep: Voi fi cea mai bună româncă după ce voi câștiga un titlu de Grand Slam

Simona Halep


Simona Halep, noul număr 5 mondial, a vorbit pentru cei de la WTA despre noua ei performanță și despre planurile ei.

Simona va ocupa de luni, sigur, locul 5 în lume, devenind astfel jucătoarea din România cel mai bine clasată în ierarhia mondială în istoria tenisului. Cu toate acestea, ea rămâne cu picioarele pe pământ și spune că mai e până să fie considerată cea mai valoroasă jucătoare din istoria României. ”Acest loc 5 înseamnă foarte mult. Sunt acum cea mai valoroasă româncă din clasament, dar obiectivul meu este să câștig un Grand Slam. Abia atunci poate că voi putea fi cea mai bună, căci Virginia Ruzici a câștigat Roland Garros-ul”, a declarat Simona Halep despre această titulatură de cea mai valoroasă.

Ea a auzit de povestea reală conform căreia Richard Williams a hotărât să-și dea fetele la tenis după ce a văzut-o pe Virginia Ruzici câștigând la Roland Garros, în 1978. “Am auzit asta, da, Virginia mi-a povestit”, a spus Halep. ”E ceva extraordinar. Sunt fericită să o am alături de mine, să fie managerul meu – lucrăm împreună de șase ani. Cred că va fi managerul meu toată cariera”, a mai explicat jucătoarea noastră.

Victoriile obținute în ultimele luni au făcut-o celebră pe Simona în România, iar de acest lucru s-a convins pe propria piele. ”Sunt recunoscută pretutindeni. Chiar și când parchez. Am fost surprinsă – vroiam să parchez și nu aveam unde, așa că cineva a venit și mi-a spus să parchez chiar în fața hotelului. Puteți parca aici, mi-a spus. Toată lumea mă cunoaște”, a declarat Simona Halep.

Cum toată lumea vrea să știe cum e Simona în afara terenului de tenis, aceasta a deconspirat cam ce face ea când nu e pe teren. ”Sunt o fată normală, ca toate celelalte. Îmi place să merg la cumpărături, să ascult muzică, să vorbesc pe WhatsApp pe telefon. Nu mă uit la filme în cameră deoarece  nu pot sta concentrată pentru două ore!”, a explicat el.

În ceea ce privește reprizele de shopping,Simona spune că își cumpără ”ochelari de soare, pantofi, haine. Îmi plac toate”. Totuși, adaugă ea, nu e foarte cheltuitoare. ”Nu cumpăr lucruri foarte scumpe. Trebuie să am grijă de banii mei. Doar de asta muncesc, nu?”.

Leave a Reply

Top
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. More Info | Close