SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Masculin > Adrian Ungur > Victor Hănescu a urcat pe locul 84 în lume. Ciorcilă, pe cel mai bun loc al carierei

Victor Hănescu a urcat pe locul 84 în lume. Ciorcilă, pe cel mai bun loc al carierei

Victor Hanescu la Indian Wells


Turul doi jucat la Indian Wells i-a adus lui Victor Hănescu un salt de trei locuri în clasamentul mondial de simplu.

Hănescu ocupă acum locul 84 în ierarhia mondială a tenismenilor profesionişti,f iind singurul român din Top 100. E urmat de Adrian Ungur, care a coborât un loc şi e acum pe 123, şi de Marius Copil, care a coborât trei locuri, până pe 159. Campion pentru a doua oară în Iran, Victor Crivoi a urcat o poziţie şi e acum pe locul 242 în lume.

Pe locul 5 între tenismenii români în clasamentul mondial de simplu se află Patrick Ciorcilă, care a făcut un salt de 33 de poziţii şi e acum pe locul 534 în lume, cel mai bun ocupat vreodată de el.

AICI vedeţi poziţionarea tuturor jucătorilor români în clasamentul mondial de simplu.

La dublu, avem în continuare doi jucători în Top 100. Horia Tecău se menţine pe locul 26, în vreme ce Florin Mergea s urcat două locuri şi e acum pe 49 în lume.

CITEȘTE ȘI:  Horia Tecău și Jean Julien Rojer și-au consolidat locul 6 în clasamentul pentru Turneul Campionilor

5 thoughts on “Victor Hănescu a urcat pe locul 84 în lume. Ciorcilă, pe cel mai bun loc al carierei

  1. E mult pana la Roger!Stai sa treaca de olandezul De Bakker,ieri a mers super bine serva olandezului parca vreo 16 asi avea in setul 2!

  2. @ Alex Doltu : ai cobit :))). glumesc. 91% , respectiv 85% mingi castigate pe primul serviciu in ultimele 2 meciuri 😮 😮 . Sunt curios sa-l vad cu Verdasco sau Federer. L-am vazut Live la Brasov CH dar nu era nici pe departe un serve-bot.

Leave a Reply

Top