SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Masculin > Adrian Ungur > Adrian Ungur joacă azi, de la ora 13.00, pentru calificarea pe tabloul principal la BRD Nastase Tiriac Trophy. Iată programul complet al zilei

Adrian Ungur joacă azi, de la ora 13.00, pentru calificarea pe tabloul principal la BRD Nastase Tiriac Trophy. Iată programul complet al zilei

Adrian Ungur


Zi plină de meciuri pentru români azi, la BRD Nastase Tiriac Trophy. Dacă vreți să petreceți o după-amiază agreabilă, de la ora 13.00 îi puteți vedea la lucru pe Adrian Ungur, Victor Hănescu, Andrei Pătrui, Patrick Ciorcilă și Florin Mergea – ordinea e dată de programarea lor.

Adrian Ungur va deschide sesiunea pe Arena Centrală. De la ora 13.00, el va juca împotriva cehului Jaroslav Pospisil în turul decisiv al calificărilor. Ieri, Adi, care e favorit 4 al acestei faze, a făcut un adevărat tur de forță, câștigând două meciuri. Mai întâi l-a învins cu scorul de 6-4, 4-6, 6-3 pe germanul Michael Bachinger, apoi, în turul secund l-a învins cu scorul de 6-3, 6-3 pe belarusul Egor Gerasimov.

Pe aceeași Arenă Centrală, programul va fi închis, cam din jurul orei 18.30, de perechea Florin Mergea/ Oliver Marach. Deja campioni anul acesta într-un turneu ATP, ei își vor face debutul bucureștean în această formulă contra cuplului Knowle/ Pospisil (Austria/ Canada).

Pe terenul 1, Victor Hănescu și Andrei Pătrui vor juca în primul tur al turneului de dublu contra favoriților 2, Butorac (USA) / Klaasen (RSA), una dintre cele mai puternice perechi din circuit.

Programul zilei pe Terenul 1 va fi închis de Patrick Ciorcilă. Aflat la prima prezență pe un tablou principal la un turneu ATP, grație wild-card-ului primit de la organizatori, Ciorcilă va juca împotriva coșmarului românilor, ucraineanul Sergey Stakhovski.

Dar și în afara meciurilor cu români puteți asista la partide interesante. Așa că vă invit să vedeți programul complet al zilei, pentru a ști cum să vă faceți programul. Indiferent de meciurile la care veți asista sau la care doriți să asistați, să nu vă uitați pălăriile de soare.

CENTRAL start 1:00 pm
A Ungur (ROU) vs J Pospisil (CZE)
J Chardy (FRA) vs J Vesely (CZE)

Nu inainte de 5:00 pm
[8] J Nieminen (FIN) vs L Mayer (ARG)
O Marach (AUT) / F Mergea (ROU) vs J Knowle (AUT) / V Pospisil (CAN)

TEREN 1 start 1:00 pm
Qualifying – N Basilashvili (GEO) vs H Laaksonen (SUI)
[WC] V Hanescu (ROU) / A Patrui (ROU) vs [2] E Butorac (USA) / R Klaasen (RSA)
S Stakhovsky (UKR) vs [WC] P Ciorcila (ROU)

TEREN 2 start 2:00 pm
M Basic (BIH) vs R Berankis (LTU)

Nu inainte 3:00 pm
P Mathieu (FRA) vs R Albot (MDA)

Leave a Reply

Top