SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Feminin > Alexandra Cadantu > Echipa de Fed Cup a României pentru meciul cu Serbia: Halep, Cîrstea, Niculescu şi Begu

Echipa de Fed Cup a României pentru meciul cu Serbia: Halep, Cîrstea, Niculescu şi Begu

Echipa de Fed Cup a Romaniei dupa calificarea in barajul de Grupa Mondiala 2


Nici o surpriză în alcătuirea lotului echipei României pentru meciul cu Serbia, din barajul de promovare în Grupa Mondială 2 a Fed Cup.

Jucătoarele pe care le vom încuraja până la epuizare sunt aceleaşi care au şi adus România în faţa acestui meci: Simona Halep, Sorana Cîrstea, Monica Niculescu şi Irina  Begu. Din lotul lărgit mai fac parte Alexandra Cadanţu,  Alexandra Dulgheru şi Raluca Olaru, toate urmând să se pregătească la Bucureşti săptămâna viitoare.

Aşa cum aţi aflat AICI, Sorana Cîrstea şi Simona Halep au ceva probeleme de sănătate.

Căpitanul nejucător Alina Cercel Tecşor a declarat că România are şanse mari de a învinge: “România are în prezent multe jucătoare valoroase şi mă bucur că cele mai bune au răspuns pozitiv convocării pentru întâlnirea cu Serbia. Şansele noastre de a accede în Grupa Mondială II sunt mari. Simona, Sorana, Monica şi Irina au adus România aici şi cred că a venit momentul să o ducă şi mai sus. În plus, vom juca pe teren propriu, ceea ce este un mare avantaj pentru noi”, a spus Tecşor.

Întâlnirea dintre România şi Serbia va avea loc în 19 şi 20 aprilie, la Arenele BNR din Bucureşti. Partida se va desfăşura după sistemul cel mai bun din cinci meciuri. Primele două meciuri de simplu sunt programate la 19 aprilie, iar a doua zi se vor disputa celelalte două partide de simplu şi meciul de dublu.

Echipa care va câştiga întâlnirea va accede în Grupa Mondială II.

4 thoughts on “Echipa de Fed Cup a României pentru meciul cu Serbia: Halep, Cîrstea, Niculescu şi Begu

  1. Da, mai Alex, zi si tu, ce cauta acolo? Asa am zis si anul trecut cand s-a dus la Hamburg si Gstaad si pana si el mi-a dat dreptate apoi! E adevarat ca atunci era dupa Wimbledon, acum ar fi motivul ca vrea sa se pregateasca mai bine pt sezonul de zgura, insa mai bine venea la Bucuresti! 🙂 Facea aici niste antrenamente……

  2. Ai dreptate, banii de la Buc sunt doar de scobitori, cei de la MC cat pt un yacht,dar de cei de la Buc ar fi fost sigur pe cand de cei de la MC….tu realizezi ce ar insemna o intalnire intre el si Nadal la MC? Adica sa faca cel putin semifinale! Wow! O fi el in forma buna de la inceputul anului dar totusi….Pe de alta parte, daca ar veni la Buc ar paraliza tot Bucurestiul, cum zicea un prieten de-al meu, si si-asa suntem noi paralizati, sa ne mai paralizeze si el?!

Leave a Reply

Top