SUNTETI AICI
ACASA > EXCLUSIV > EXCLUSIV: Cum poate câştiga Simona Halep un bonus de un milion de euro în urma contractului cu Adidas

EXCLUSIV: Cum poate câştiga Simona Halep un bonus de un milion de euro în urma contractului cu Adidas

Simona Halep a spus adio turneului de la Indian Wells


Aşa cum aţi aflat în exclusivitate în această dimineaţă de AICI, Simona Halep a semnat cu Adidas, renunţând la contractul cu Lacoste, firmă care, se pare, a uitat să vireze în conturile jucătoare noastre bonusul de performanţă în urma performanţelor de anul trecut.

De data aceasta, însă , Simona a prevăzut totul foarte clar în contract şi, conform surselor Doartenis.ro, pentru un parcurs similar cu cel de anul trecut, Simona Halep va primi un bonus de un milion de euro! Adică de aproximativ patru-cinci ori mai mult decât primeşte pe an de la producătorul de echipament sportiv.

Practic, Simona Halep a devenit, graţie acestui contract, sportivul român cu cel mai mare contract de sponsorizare sau parteneriat.

Din câte se pare, anunţul oficial al parteneriatului dntre Adidas şi Simona Halep va fi anunţat la Roland Garros, turneul cel mai mare şi cel mai apropiat la care Adidas e partener.

Înainte de a încheia, trebuie spus că drumul celor de la Adidas spre inmile românilor a fost deschis de Ilie Năastase, care a încheiat, în 1972, un contract exclusiv, PE VIAŢĂ, cu producătorul de echipament sportiv. De altfel, Năstase şi Beckenbauer sunt singurii sportivi care au încheiate astfel de contracte, pe viaţă, cu Adidas.

În tenisukl actual, singurul care mai are contract pe viaţă cu un producător de echipament este Roger Federer, care are exclusivitate pe viaţă cu Wilson.

5 thoughts on “EXCLUSIV: Cum poate câştiga Simona Halep un bonus de un milion de euro în urma contractului cu Adidas

    1. Eu am gasit declaratia asta a Anei Ivanovic referitoare la contractul cu Adidas, de aceea nu am scris ca ea are pe viata, ca Nastase si Beckenbauer: “I’m very proud to wear adidas for the rest of my career. adidas has helped me immensely over the last few years by providing me with great products and unique services off the court including the adidas Player Development Program. Therefore, this long-term contract extension means a lot to me and was a logical decision,“ Ivanovic commented.

Leave a Reply

Top