SUNTETI AICI
ACASA > EXCLUSIV > EXCLUSIV: Simona Halep s-a accidentat la gleznă!

EXCLUSIV: Simona Halep s-a accidentat la gleznă!

Simona Halep


Alarmă la echipa de Fed Cup a României! Aflată la antrenament la Bucureşti, Simona Halep s-a accidentat ieri la glezna dreaptă!

Azi, Simona, care resimte dureri, a fost la control la Kinetic Sport, centrul medical la care se “repară” toţi sportivii de valoare ai României. Conform surselor Doartenis.ro, Halep, a cincea jucătoare a lumii în acest moment, a suferit o entorsă de gradul 1, cu o uşoară sensibilitate şi rigiditate. Adică, mai pe româneşte, ea simte durere atunci când calcă. Chiar dacă nu e o accidentare gravă, Simona va trebui să aibă grijă în următoarele zile pentru a nu agrava entorsa, iar intensitatea antrenamentelor va avea de suferit. În plus, zilnic va face recuperare sub îndrumarea lui Marian Gheba, cel care a însoţit lotul de Fed Cup şi în Ungaria.

Accidentarea a survenit în timpul antrenamentului, Simonei blocându-i-se piciorul drept într-o denivelare din zgură.

Aceasta nu e prima problemă la piciorul drept pe care o are Halep în acest sezon. La Dubai, ea a suferit o accidentare la tendonul lui Achile. Iată mai jos o înregistrare a acelui moment, care a dus la retragerea ei de la Dubai.

2 thoughts on “EXCLUSIV: Simona Halep s-a accidentat la gleznă!

Leave a Reply

Top