SUNTETI AICI
ACASA > Competitii echipe > Fed Cup > Fetele noastre sunt gata de meciul cu Serbia, din play-off-ul Fed Cup

Fetele noastre sunt gata de meciul cu Serbia, din play-off-ul Fed Cup

Echipa de Fed Cup a Romaniei


Astăzi, componentele echipei de Fed Cup a României, Simona Halep, Sorana Cîrstea, Monica Niculescu și Irina Begu, au susținut o conferință de presă în care au vorbit despre ce înseamnă pentru ele meciul cu Serbia, din barajul de promovare în Grupa Mondială II a Fed Cup.

Iată în continuare ce au declarat cele 4 jucătoare ale noastre, nu înainte de a vă reaminti că mâine e tragerea la sorți a ordinii meciurilor.

Simona Halep: ”E o presiune pe mine să fiu prima în echipă, pentru că îmi doresc să fiu prima în echipă, pentru că îmi doresc să aduc ambele puncte. Cred că va fi plin de lume în weekend. Cântarea imnului îmi va da încredere, iar când eram la juniori și mi s-a cântat am plâns, pentru că eu sunt o fire mai sensibilă”.

Sorana Cîrstea: ”Pe hârtie am picat cu cea mai grea echipă. Într-un fel e bine că vine doar Ana Ivanovici, dar și Bojana Jovanovski este între primele 40 de jucătoare.Suntem într-o situație nouă, pentru că nu ne-am mai întâlnit cu această ocazie de a juca acasă”.

Monica Niculescu: ”Sunt bucuroasă să fac parte din această echipă frumoasă și unită. Sper să aducem punctul necesar duminică. M-am bucurat foarte mult când am aflat că jucăm acasă.

Irina Begu: ”Mă bucur că jucăm acasă și că va fi multă lume. În 2012 am jucat patru turnee cu Monica, am câștigat unul, am jucat o finală, iar la Australian Open am ajuns până în sferturi. Sper să facem din nou echipă, când o să reintru în Top 100 sau 50”.

Întâlnirea dintre România şi Serbia va avea loc în zilele 19 şi 20 aprilie, pe Arena Centrală din cadrul complexului Arenele BNR din Bucureşti.

Echipa de Fed Cup a Romaniei

Leave a Reply

Top