SUNTETI AICI
ACASA > Ultimele știri din tenis > Foto > FOTO: Horia Tecău l-a interpretat pe Grigor Dimitrov la Players Show de la Monte Carlo

FOTO: Horia Tecău l-a interpretat pe Grigor Dimitrov la Players Show de la Monte Carlo

Horia Tecau in rolul lui Grigor Dimitrov la Monte Carlo


A devenit deja o tradiție ca jucătorii profesioniști să aibă o seară doar a lor la Monte Carlo. Fără invitați din afară, o seară în care tenismenii intră în pielea altor personaje, punând în scenă diverse scenete sau momente umoristice în care fac haz de diferite întâmplări petrecute în circuit de-a lungul anului, sau de diverse personaje.

Și, tot de câțiva ani, a devenit o obișnuință ca din distribuție să facă parte și Horia Tecău. Acesta are, anual, mai multe roluri, iar miercuri seară, la Monte Carlo, a interpretat un personaj foarte mediatizat în tenisul mondial: Grigor Dimitrov. Un lucru normal oarecum, având în vedere că în 2012, acelați Tecău l-a interpretat pe Roger Federer, așa cum ați văzut AICI.

AICI îl vedeți pe Tecău dansând la spectacolul de anul trecut, iar AICI ce rol a interpretat.

De asemenea, a făcut-o și pe asistenta medicală care intervine în vestiarul jucătorilor, și a și dansat în câteva scenete. Până la apariția clipurilor, iată câteva poze cu Horia Tecău în acțiune pe scenă. Parteneri de spectacol i-au fost nume mari ale circuitului: Marin Cilic, Goran Ivanisevic, Qureshi, Bopanna, Eric Butorac, Raven Klaasen, Robert Farah, Juan Sebastian Cabal, Bruno Soares, Jarkko Nieminen și Jurgen Melzer.

Horia Tecau alaturi de membrii trupei de teatru de la Players Show
Horia Tecau la players show in Monte Carlo
Horia Tecau, in rol de aistenta medicala la players show in Monte Carlo

Leave a Reply

Top