SUNTETI AICI
ACASA > BRD Nastase Tiriac Trophy > FOTO: Patrick Ciorcilă și Marius Copil au ciocnit ouă roșii în vestiar la BRD Nastase Tiriac Trophy

FOTO: Patrick Ciorcilă și Marius Copil au ciocnit ouă roșii în vestiar la BRD Nastase Tiriac Trophy

Patrick Ciorcila si Marius Copil au spart oua rosii in vestiar la BRD Nastase Tiriac Trophy


Pastele de anul acesta ar putea foarte bine să fie numit, pentru români, al tenisului, căci niciodată nu am avut atâtea evenimente în această zi sfântă.

La BRD Nastase Tiriac Trophy, turneul organizat la Arenele BNR și al cărui program de azi, din prima zi de concurs a tabloului principal, în vedeți AICI, ieri a fost o zi plină. Meciurile de pe tabloul de calificări sau antrenamentele celor care vor juca la simplu sau dublu pe tablourile principale au făcut ca pe aleile complexului să întâlnești, la fiecare pas, câte un jucător de tenis. Iar la vestiare, sau în players lounge, locul unde tenismenii își petrec timpul liber cât sunt în complex, cei care au dorit s-au putut lua la întrecere de spart ouă.

Mai sus îi vedeți pe Patrick Ciorcilă și Marius Copil, care ieri au făcut împreună antrenamentul de dimineață, măsurându-și forțele și la duelul cu ouăle roșii.

Leave a Reply

Top