SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Masculin > Andrei Pavel > FOTOGALERIE: Andrei Pavel, Ilie Năstase, Goran Ivanisevic şi Cedric Pioline, la o acţiune inedită a ENEL

FOTOGALERIE: Andrei Pavel, Ilie Năstase, Goran Ivanisevic şi Cedric Pioline, la o acţiune inedită a ENEL

Andrei Pavel, Goran Ivanisevic si Cedric Pioline au jucat tenis pe strada


Andrei Pavel, Ilie Năstase, Goran Ivanisevic şi Cedric Pioline au participat ieri la o acţiune inedită organizată de ENEL în Bucureşti.

Proiectul City of Energy, lansat în urmă cu patru ani de Enel România, cu scopul de a transforma orașul în care trăim într-un loc plin de culoare și energie, a debutat anul acesta cu ocazia Turneului de Tenis ATP Năstase Țiriac. Astfel că, un post de transformare Enel din apropierea Arenelor BNR a devenit, peste noapte, o operă de artă urbană care poarta de acum si autografele unor mari glorii ale tenisului mondial: Ilie Nastase, Goran Ivanisevic, Cedric Pioline si Andrei Pavel.

Cei patru pereţi ai postului de transformare Enel aflat în imediata vecinătate a Arenelor BNR din București au fost pictați cu simbolurile sportului alb, într-o operă de artă modernă semnată de artistul Allan Dalla. Postul de transformare a fost inaugurat cu ocazia meciului demonstrativ „4 Stele Pline de Energie” sponsorizat de Enel România, în cadrul căruia croatul Goran Ivanisevic și francezul Cédric Pioline, fostul număr 5 mondial, au jucat împotriva binecunoscuților jucători români Ilie Năstase și Andrei Pavel.

Iată câteva imagini de la acest eveniment petrecut ieri după-amiază, înaintea meciului demonstrativ, de la care puteţi vedea AICI imagini.

arata acum punctul ENEL
arata acum punctul ENEL
Placheta cu autografe are forma unui teren de tenis
Goran Ivanisevic
Goran Ivanisevic
Andrei Pavel, Goran Ivanisevic si Cedric Pioline au jucat tenis pe strada
Ilie Nastsae
Ilie Nastase da autograf pe placheta ENEL
Andrei Pave si Cedric Pioline
Andrei Pavel, Goran Ivanisevic si Cedric Pioline au jucat tenis pe strada

Leave a Reply

Top
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. More Info | Close