SUNTETI AICI
ACASA > BRD Nastase Tiriac Trophy > Grigor Dimitrov a primit wild-card şi va fi favorit 1 la BRD Nastase Tiriac Trophy

Grigor Dimitrov a primit wild-card şi va fi favorit 1 la BRD Nastase Tiriac Trophy

Grigor Dimitrov


Turneul pe care toţi îl aşteptăm cu sufletul la gură, BRD Nastase-Tiriac Trophy, are un nou favorit principal. Acesta este bulgarul Grigor Dimitrov, numărul 14 ATP.

În vârstă de 22 de ani, iubitul Mariei Sharapova a câştigat în cariera sa două turnee ATP, la Stockholm în 2013 şi la Acapulco în acest an.

5 thoughts on “Grigor Dimitrov a primit wild-card şi va fi favorit 1 la BRD Nastase Tiriac Trophy

  1. Am impresia ca tu nu il suporti pur si simplu pt ca simti asa pe undeva ca va fi un adversar pt Nadal in viitor! Il simti ca pe o amenintare! Pt ca alt motiv chiar nu vad, nu ti l-a batut pe Nadal niciodata, dimpotriva l-a batut pe Djokovic, joaca frumos, fluent, elegant, arata bine, ce ai cu el ca tot nu te inteleg! Ca mi-e greu sa cred ca din cauza Mariei!

  2. Asta inseamna, cu tot respectul, ca tie iti place Nadal, nu iti place tenisul! Pana si cei mai mari contestatari ai lui Roger sunt de acord ca stilul lui este unul dintre cele mai frumoase si eficiente si elegante si reusite de-a lungul intregii istorii a tenisului, iar tu spui ca nu iti place stilul! Ma rog, gusturile nu se discuta! Trebuie sa vezi tenis mult la viata ta, daca nu joci ca sa realizezi asta. Dar daca deschizi ochii pe Nadal la 10 ani e logic sa iti placa doar el! Peste vreo alti 10 o sa iti dai seama ca mai sunt si altii demni de iubit, de admirat si de recunoscut meritele lor!

Leave a Reply

Top