SUNTETI AICI
ACASA > BRD Nastase Tiriac Trophy > Patrick Ciorcilă a primit wild-card și vom avea 3 români pe tablou la București

Patrick Ciorcilă a primit wild-card și vom avea 3 români pe tablou la București

Patrick Ciorcila


Astăzi, la Arenele BNR a avut loc tragerea la sorți a meciurilor de pe tabloul principal de simplu de la BRD Nastase Tiriac Trophy. Reprezentantul jucătorilor la tragerea la sorti a fost Horia Tecău.

Ca veste de ultimă oră, pe lângă wild-card-ul acordat lui Marius Copil, despre care v-am anunțat încă de dimineață, organizatorii au decis să-i acorde o invitație și lui Patrick Ciorcilă. Astfel, numărul românilor prezenți pe tabloul principal de simplu s-a ridicat la 3, lîngă cei doi aflându-se și Victor Hănescu.

Conform tragerii la sorți, Hănescu va juca în primul tur cu israelianul de origine română Dudi Sela. În optimi, Hănescu ar urma să joace contra francezului Gilles Simon, favorit 4 și de trei ori campion la București, care are BYE în primul tur.

Patrick Ciorcilă, aflat la prima prezență pe tabloul principal al unui turneu ATP, va avea un debut foarte greu, contra ucraineanului Sergey Stakhovski. În optimi, Ciorcilă ar urma să joace contra învingătorului din meciul dintre favorotul 6, Andreas Seppi, și argentinianul Carlos Berlocq – în paranteză, partenerul de azi al lui Victor Hănescu la antrenament, dimineață.

În fine, Marius Copil va juca în primul tur contra francezului Adrian Mannarino, în optimi urmând să joace cu favoritul 7, francezul Nicolas Mahut, sau cu un jucător venit din calificări.

Iată mai jos cum arată întreg tabloul de simplu la BRD Nastase Tiriac Trophy.

[1] G Dimitrov (BUL) d Bye
J Chardy (FRA) vs. J Vesely (CZE)
S Stakhovsky (UKR) vs. [WC] P Ciorcila (ROU)
C Berlocq (ARG) vs. [6] A Seppi (ITA)
[3] G Monfils (FRA) d Bye
Qualifier vs. Qualifier
A Mannarino (FRA) vs. [WC] M Copil (ROU)
Qualifier vs. [7] N Mahut (FRA)
[8] J Nieminen (FIN) vs. L Mayer (ARG)
L Rosol (CZE) vs. F Volandri (ITA)
D Sela (ISR) vs. V Hanescu (ROU)
[4] G Simon (FRA) d Bye
[5] V Pospisil (CAN) vs. Qualifier
D Istomin (UZB) vs. T Bellucci (BRA)
M Ebden (AUS) vs. R Haase (NED)
[2] M Youzhny (RUS) d Bye

Leave a Reply

Top