SUNTETI AICI
ACASA > EXCLUSIV > Petra Kvitova şi Radek Stepanek s-au despărţit

Petra Kvitova şi Radek Stepanek s-au despărţit

Radek Stepanek și Petra Kvitova la meciul de Cupa Davis


Un cuplu care a făcut furori în lumea tenisului încă de la apariţie, s-a despărţit. E vorba de cehii Petra Kvitova şi Radek Stepanek.

În urmă cu aproximativ o jumătate de an, mai precis în septembrie 2013, Radek Stepanek şi Petra Kvitova luau prin surprindere amatorii de mondenităţi din lumea sportului, când se afişau împreună. Se întâmpla la semifinala de Cupa Davis dintre Cehia şi Argentina, iar la vremea respectivă aţi văzut imaginile cu cei doi sărutându-se în tribună, AICI.

Apoi, idila Petrei (24 de ani) cu Radek (36 de ani) a continuat, cei doi apărând împreună într-un pictorial, pe care l-aţi putut vedea AICI, şi au petrecut Crăciunul împreună, aşa cum aţi văzut AICI. De asemenea, au reprezentat Cehia la Cupa Hopman, din Australia.

Acum, idila celor doi se pare că a luat sfârşit, vestea despărţirii ocupând spaţii însemnate în presa tabloidă din Cehia.

3 thoughts on “Petra Kvitova şi Radek Stepanek s-au despărţit

Leave a Reply

Top
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. More Info | Close