SUNTETI AICI
ACASA > Competitii echipe > Fed Cup > Ploaia a dat peste cap planurile. Meciul Simona Halep – Bojana Jovanovski se reia mâine, de la ora 10.00

Ploaia a dat peste cap planurile. Meciul Simona Halep – Bojana Jovanovski se reia mâine, de la ora 10.00

Simona Halep și Bojana Jovanovski


Ploaia a dat peste cap planurile organizatorilor meciului România – Serbia, din barajul de promovare în Grupa Mondială II a Fed Cup. Meciul Simona Halep – Bojana Jovanovski nu se va mai relua azi, ci abia mâine, de la ora 10.00.

Din partidă, azi, nu s-au putut disputa decât patru game-uri. În momentul întreruperii de la ora 15.20, Halep conducea cu scorul de 3-1 și scorul era egal, 15-15, în game-ul patru.

Așadar, mâine, când la București se anunță o zi fără ploaie, vom avea practic, patru meciuri, iar greul îl va duce Simona Halep, care le va disputa pe primele doua. De la ora 10.00, ea va juca împotriva Bojanei Jovanovski, apoi, tot ea, după o pauză, va juca împotriva Anei Ivanovic. Ziua va continua, dacă va mai fi nevoie, cu meciul Sorana Cîrstea – Bojana Jovanovski și cu meciul de dublu.

Leave a Reply

Top
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. More Info | Close