SUNTETI AICI
ACASA > Andy Murray > POZA ZILEI, 24 aprilie 2014: Andy Murray, emoționat până la lacrimi la Stirling

POZA ZILEI, 24 aprilie 2014: Andy Murray, emoționat până la lacrimi la Stirling

Andy Murray in lacrimi la Stirling


Scoțianul Andy Murray a avut ieri o zi foarte emoționantă.

Campionul de la Wimbledon a izbucnit în lacrimi în timpul ceremoniei de acordare a titlului de cetățean de onoare al orașului Stirling, titlu care la ei se cheamă Freedom of Stirling. ”Toată lumea știe cât de mândru sunt de originile mele, așa că e o mare onoare pentru mine. Să plec de acasă a fost unul dintre sacrificiile pe care a trebuit să le fac pentru tenis, dar de fiecare dată când revin acasă este foarte emoționant. Și azi, am avut parte de emoții intense, nu am mai avut ochii în lacrimi de la Wimbledon”, a spus Andy Murray.

Scoțianul a recunoscut că nu știe exact ce beneficii are după ce a devenit cetățean de onoare, dar că pentru el este o mare cinste să primească acest titlu. ”Am citit puțin pe Internet. Nu știu exact ce mă vor lăsa să fac, dar nu cred că voi căpăta puteri speciale. Voi rămâne la fel ca toți ceilalți”, a mai spus Murray.

OFERTA SĂPTĂMÂNII LA EMAG: Ca în fiecare săptămână, la eMag există sute de produse cu reducere de până la 50%. Aici vedeți ofertele de săptămâna aceasta.

Andy Murray cu titlul Freedom of Stirling
Andy Murray cu titlul Freedom of Stirling

One thought on “POZA ZILEI, 24 aprilie 2014: Andy Murray, emoționat până la lacrimi la Stirling

Leave a Reply

Top