SUNTETI AICI
ACASA > Poza zilei > POZA ZILEI, 25 aprilie 2014: Roger Federer a primit un portret cu el din partea unei reviste

POZA ZILEI, 25 aprilie 2014: Roger Federer a primit un portret cu el din partea unei reviste

Roger Federer cu portretul primit din partea revistei Annabelle


Roger Federer a primit de-a lungul timpului atâtea cadouri că nici nu îmi pot imagina ce face cu ele. Unul dintre cele mai interesante i-a fost înmânat zilele trecute: un tablou cu el.

Lucrarea a fost realizată de pictorul Pascal Möhlmann și a fost poza de copertă a celui mai revenit număr din revista elvețiană Annabelle. Evident, această publicație cuprinde și un amplu interviu cu tenismenul, pe care îl puteți citi AICI. Dacă vreți,  mai jos aveți câteva citate din acesta. Iar jos de tot, coperta revistei.

Intrebat dacă e adevărat că din primii bani câltigați din tenis și-a cumpărat un Mercedes, așa cum a apărut în presă la un moment dat, Federer a spus: “Îmi amintesc acel interviu. Mamei nu i-a venit să creadă când a citit. Am întrebat-o ce e în neregulă, iar ea mi-a spus: ”Cum ai știut tu că primul tău premiu în bani era suficient pentru a-ți cumpăra o mașină?”. I-am spus că niciodată nu i-am spus asta acelui ziarist, și atunci ea a sunat la ziar și l-a rugat pe redactor să mai asculte o dată înregistrarea interviului. De fapt, nu spusesem Mercedes, ci câteva CD-uri. Reporterul înțelesese greșit”.

Întrebat cum era ca elev, Federer a răspuns: ”Nu am fost un elev de top, probabil mediu. Concentrarea era punctul meu slab iar gândirea logică nu era punctul meu forte

În fine, una dintre întrebări s-a referit la copii, și dacă fetele lui și-au dat până acum seama că tatăl lor nu este un om obișnuit. ”Ele știu că tenisul e o profesie. Pentru ele, e normal să mă vadă mergînd zilnic la antrenamente și la turnee să joc. De ce suntem așa des fotografiați încă nu pot înțelege – de altfel, ele se ascund în spatele meu sau al mamei lor când se întâmplă asta. Bineînțeles, încercăm să ne educăm copii îin cele mai normale condiții cu putință. Am întrebat-o odată pe fata atacantului olandez Marco van Basten cum era să crească având un tată atât de celebru, Iar ea mi-a spus: ”Credeam că toți tații sunt faimoși”. Probabil că și fetele mele cred același lucru acum”.

OFERTA ZILEI: La eMag, toate cele 1868 de cărți din stoc de la Editura RAO, inclusiv cărțile lui Dan Brown, au o reducere de 51%!

Roger Federer pe coperta revistei Annabelle

CITEȘTE ȘI:  POZA ZILEI, 6 octombrie 2012: Kei Nishikori scrie istorie la Tokyo - e primul japonez finalist al turneului!

Leave a Reply

Top