SUNTETI AICI
ACASA > Competitii echipe > Fed Cup > Se știu toate colegele României din Grupa Mondială II a Fed Cup

Se știu toate colegele României din Grupa Mondială II a Fed Cup

Simona Halep a adus un punct important echipei noastre


Calificată în premieră în Grupa Mondială II – sistemul cu două Grupe Mondiale s-a înființat după 1992, anul în care noi am făcut parte ultima dată dintre cele mai valoroase 16 națiuni ale lumii – România și-a aflat adversarele din această fază.

Trebuie spus că Grupa Mondială II are 8 echipe, dintre care 4 vor fi cap  de serie și 4 nu. La data de 4 iunie, la Roland Garros, la ora 13.00, ora României, va avea loc tragerea la sorți a celor 4 meciuri. Se joacă după același sistem în care s-a disputat și meciul România – Serbia, adică cele 5 meciuri vor avea loc într-o sâmbătă și duminică, anul viitor, probabil într-un week-end din februarie.

Deocamdată nu s-a dat publicității noul clasament mondial al națiunilor din Fed Cup, dar mai mult ca sigur că România nu va fi cap de serie. Dar asta are mai puțină importanță acum, având în vedere valoarea fetelor noastre, ele chiar pot bate pe oricine.

Iată în continuare care sunt celelalte 7 echipe care vor juca anul viitor în Grupa Mondială 2: Argentina, Slovacia, SUA și Spania (ele au pierdut barajul pentru Grupa Mondială I),Cel mai frumos cadou de Paste… —-> http://doartenis.ro/?p=48440(castigatoarele barajului pentru Grupa Mondială 2).

One thought on “Se știu toate colegele României din Grupa Mondială II a Fed Cup

Leave a Reply

Top