SUNTETI AICI
ACASA > Competitii echipe > Fed Cup > Serbia vine fără Jelena Jankovic la Bucureşti în Fed Cup

Serbia vine fără Jelena Jankovic la Bucureşti în Fed Cup

Jelena Jankovic in spagat la Roland Garros


Serbia a anunţat echipa cu care va juca în zilele de 19 şi 20 aprilie, la Bucureşti, în barajul de promovare în Grupa Mondială II. Aşa cum era de aşteptat, Jelena Jankovic nu face parte din lot.

Anul trecut, Jelena Jankovic a anunţat că nu va mai juca îne chipa de Fed Cup a Serbiei şi s-a ţinut de cuvânt. Jucătoarea clasată acum pe locul 9 în clasamentul mondial nu face parte din lotul anunţat de sârbi pentru ântâlnirea cu România, de la Bucuerşti (19-20 aprilie, Arenele BNR).

Căpitanul nejucător Dejan Vrajnes a convocat următoarele jucătoare: Ana Ivanovici (locul 12 în clasamentul de simplu), Bojana Jovanovski (39 la simplu), Jovana Jaksici (106 la simplu) şi Nina Stojanovici (991 la simplu).

Partida se va desfăşura după sistemul cel mai bun din cinci meciuri. Primele două meciuri de simplu sunt programate la 19 aprilie, iar a doua zi se vor disputa celelalte două partide de simplu şi meciul de dublu.

6 thoughts on “Serbia vine fără Jelena Jankovic la Bucureşti în Fed Cup

  1. Pai si berea nu e ptr barbati?:))) Rar vad fete sa bea bere :)) Legat de JJ parca e in conflicte cu federatia,iar in locul ei vine Jovanovski cred!Eee mai bine avem o sansa in plus :d

Leave a Reply

Top