SUNTETI AICI
ACASA > Competitii echipe > Fed Cup > Simona Halep: Am încredere că putem câștiga

Simona Halep: Am încredere că putem câștiga

Simona Halep


Simona Halep, liderul echipei de Fed Cup a României, este pe locul 5 în lume, dar e cu picioarele pe pământ. Nu se consideră favorită certă în fața adversarelor sale, și spune că ea, ca și coechipierele ei, va da tot ce poate pe teren în meciul de baraj cu Serbia, de la finalul săptămânii.

Va fi un meci foarte greu, mai ales că Ivanovic a câştigat un Grand Slam şi are experienţă foarte mare. Sunt încrezătoare, cred că putem câştiga această partidă, dar sunt pregătită pentru un meci foarte greu. Nu putem să ne gândim la 3-0. Am încredere că putem câştiga şi cu 3-2. Nu am o problemă cu scorul, o să lupt şi vom vedea ce se va întâmpla acolo. Sunt sigură că şi ele se vor pregăti foarte bine pentru acest meci, pentru că nimeni nu vrea să o ia de la început anul viitor la Budapesta“, a spus ieri Simona Halep.

AICI vedeți câți bani poate câștiga Simona Halep de la Adidas în 2014.

În ceea ce privește meciul ei cu liderul Serbiei, Ana Ivanovic, de duminică, Halep speră ca acesta să fie mai ușor decât ultima lor întâlnire directă, de la Sofia, de anul trecut. ”Cu Ivanovic am avut şi noroc, pentru că la Sofia am revenit de la 3-1 pentru ea în decisiv. Nu mai vreau un meci aşa de greu şi să revin în setul trei. Eu sunt oarecum încrezătoare, pentru că orice meci este deschis. Poate câştiga oricine la nivelul acesta. Am un joc bun, simt mingea foarte bine aici pe Terenul Central. Sper ca publicul să îmi dea putere să aduc ambele victorii, dacă nu, voi vedea”, a adăugat Halep.

Halep se bucură că joacă în România și nu va avea emoții suplimentare pentru că va fi urmărită din tribune de prieteni și familie, căci e deja obișnuită. ”Nu am mai jucat acasă de foarte mult timp. Cred că acum doi ani am jucat un turneu aici, în România. Anul acesta avem două evenimente, pentru că avem şi turneul WTA din vară. Este un eveniment foarte mare pentru ţara noastră, pentru că nu cred că s-a mai jucat Fed Cup până acum în România. Este un eveniment frumos şi cred că trebuie să ne bucurăm cu toţii”, a explicat Halep.

CITEȘTE ȘI:  Australian Open 2018: Simona Halep S-A CALIFICAT ÎN FINALĂ!!!

3 thoughts on “Simona Halep: Am încredere că putem câștiga

 1. De multe ori imi pun intrebarea : care este unitatea de masura pentru cuantificarea unui mare Grand Slam ? Azi, Simona Halep a spus : “Va fi un meci foarte greu, mai ales că Ivanovic a câştigat un Grand Slam şi are experienţă foarte mare”

  Raspuns pentru Ana Ivanovic :
  – 4 / 4 meciuri castigate la Roland Garros cand avea 17 ani/2005
  – 2 / 6………………………………………………………………..18 ani/2006
  – 6 / 12……………………………………………………………….19 ani/2007
  – 7 / 19 CASTIGATOARE ………………………………………20 ani/2008

  Raspuns pentru Simona Halep :
  – 0 / 0 meciuri castigate la Roland Garros cand avea 18 ani/2010
  – 1 / 1………………………………………………………………..19 ani/2011
  – 0 / 1………………………………………………………………..20 ani/2012
  – 0 / 1………………………………………………………………..21 ani/2013
  – 7 / 8 CASTIGATOARE……………………………………….22 ani/2014

  Le doresc succes in Fed Cup 2014 pentru Romania si victoria mare la Roland Garros pentru Simona !

Leave a Reply

Top