SUNTETI AICI
ACASA > EXCLUSIV > Simona Halep şi Sorana Cîrstea s-au antrenat azi separat la Arenele BNR

Simona Halep şi Sorana Cîrstea s-au antrenat azi separat la Arenele BNR

Simona Halep


Simona Halep şi Sorana Cîrstea, cele două jucătoare ale echipei de Fed Cup a României care se aflau deja în ţară, au făcut azi un prim antrenament la Arenele BNR, locul în care se va disputa partida cu Serbia, din barajul pentru Grupa Mondială II a Fed Cup.

Lidera echipei, Simona Halep, s-a antrenat pe Arena Centrală, în vreme ce Sorana Cîrstea a bătut mingea pe terenul 4. Din câte se pare, ambele jucătoare au trecut cu bine de problemele medicale apărute săptămâna trecut – Halep avea probleme la glezna piciorului drept, iar Sorana la umărul drept – dar, ca o metodă preventivă, Simona Halep se antrenează şi va juca având la glezna dreaptă un bandaj elastic, pentru a nu risca o recidivă.

Celelalte două jucătoare din lotul României vor începe antrenamentele alături de coechipierele lor mâine. Irina a venit ieri din Columbia, iar Monica Niculescu a sosit aseară de la Katowice. Cele două vor juca în meciul de dublu – evident, dacă nu va fi nevoie de ele pentru un meci de simplu. Azi, Monica Niculescu a făcut mult timp masaj.

Tot azi, în complexul de la Arenele BNR se antrena şi Marius Copil, aflat în aşteptarea unui wild-card la BRD Nastase Tiriac Trophy, turneul masculin care se va disputa săptămâna viitoare, tot la Bucureşti.

One thought on “Simona Halep şi Sorana Cîrstea s-au antrenat azi separat la Arenele BNR

Leave a Reply

Top