SUNTETI AICI
ACASA > Competitii echipe > Fed Cup > Sorana Cîrstea: După meci, eu și Ana vom fi iar cele mai bune prietene

Sorana Cîrstea: După meci, eu și Ana vom fi iar cele mai bune prietene

Sorana Cirstea Ana Ivanovic Doha

Sorana Cirstea si Ana Ivanovic la Doha


Ieri a fost o zi plină pentru fetele din echipa de Fed Cup. Între antrenamente au avut și o întâlnire cu presa, la care au vorbit despre meciul de baraj. Sorana Cîrstea, evident, a vorbit și despre rivala ei din prima zi, Ana Ivanovic, sora ei ”geamănă” din circuit și din afara lui.

Vorbesc în fiecare zi cu Ana. Deja se ştie că suntem cele mai bune prietene. Practic, venim la serviciu. Fiecare vine să-şi facă treaba. Timp de două ore ne facem treaba, normal că fiecare va dori să aducă un punct pentru ţara sa, iar după aia, după ce ne vom da mâna, vom fi cele mai bune prietene iar. E vorba de priorităţi şi cred că după atât timp am ajuns să fim destul de mature. Într-un fel cred că e mai uşor să joc contra ei la Fed Cup decât la un turneu normal, pentru că aici fac parte dintr-o echipă. Practic, priveşti lucrurile dintr-un alt punct de vedere”, a spus Sorana Cîrstea.

Românca spune că și ea și fetele abia așteaptă să vadă cum e să joci acasă în Fed Cup: ”Suntem pregătite şi fericite că jucăm acasă. Venim într-o postură nouă, nu ne-am mai confruntat niciodată cu situaţia asta, dar până acum e frumos, suntem cu toate încântate. Cred că şansele sunt 50-50, nu cred că va veni cineva să spună că suntem favorite”, a mai spus Cîrstea.

“Indiferent de rezultat va fi o bătălie frumoasă. A picat în ziua de Paşti, iar mama mi-a zis că o să joc atunci. Eu i-am spus să se bucure că voi fi acasă, pentru că nu am mai fost de vreo cinci – şase ani. Sâmbătă sper să fie arena plină, iar duminică să vină şi să ia mai târziu prânzul de Paşti. Toată lumea e încântată să ne vadă jucând, pentru că eu nu am mai jucat acasă de ani de zile. Rudele nu m-au văzut niciodată jucând. Pot veni cu pachetul, iar între meciuri pot face aici un picnic“, a adăugat Cîrstea. Ea a jucat ultima oară la București în 2011, la turneul de 125.000 de dolari disputat în Herăstrău.

Leave a Reply

Top