SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > Dacă învinge azi, Simona Halep urcă pe locul 2 în clasamentul anului 2014, Road to Singapore

Dacă învinge azi, Simona Halep urcă pe locul 2 în clasamentul anului 2014, Road to Singapore

Simona Halep poate urca pe 2 în Road to Singapore


Simona Halep va juca azi în cea mai importantă finală a carierei, prima de turneu Premier Mandatory pentru ea.

Cu 7 titluri WTA cucerite în ultimele 11 luni, Simona este deja considerată, pe bună dreptate, un fenomen, iar acest lucru se vede și în clasamentul mondial. Dacă va învinge în finala contra Mariei Sharapova, programată de la ora 17.30, pe arena Manolo Santana din Madrid, Simona va urca pe locul 4 în clasamentul mondial – cea mai bună poziție ocupată de vreo româncă în istoria tenisului.

De asemenea, victoria în meciul de după-amiază o va urca pe Simona pe locul 2 în clasamentul anului 2014, cel pe baza căruia se stabilesc și jucătoarele participante la Turneul Campioanelor, de la Singapore. De altfel, acesta poartă și numele generic de Road to Singapore, nume care mie mi se pare foarte OK, că e și simplu și lămuritor.

Dacă Simona va învinge azi, Top 5 în Road to Singapore va arăta astfel: 1. Na Li, 2. Halep, 3. Radwanska, 4. Cibulkova, 5. Sharapova.

Dacă Simona pierde azi, Top 5 în Road to Singapore va arăta astfel: 1. Na Li, 2. Sharapova, 3. Radwanska, 4. Cibulkova, 5. Halep.

Leave a Reply

Top
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. More Info | Close