EXCLUSIV de la Roland Garros: Ce a spus Simona Halep după eliminarea Serenei Williams

Simona Halep la Roland Garros


Serena Williams, principala favorită a turneului de la Roland Garros, a fost eliminată ieri de la Roland Garros de Garbine Muguruza, care s-a impus cu scorul de 6-2, 6-2,  iar acest lucru o transformaă pe Simona Halep în cea de-a doua favorită a turneului de la Paris.

Corespondentul Doartenis.ro de la Roland Garros a vorbit azi cu Simona chiar despre acest lucru, dar şi despre declaraţiile lui Jim Courier, care a spus că acum, după eliminarea Serenei, “Halep va castiga Roland Garros-ul”.

Chiar în momentul în care Simona Halep se pregătea de antrenament pe ultimul teren de la Roland Garros, Serena Williams pierdea ultima minge cu Garbine Muguruza la un an dupa ce cucerea titlul parizian in finala cu Sharapova. “M-a surprins eliminarea Serenei Williams, este favoritra numărul unu, dar şi Muguruza a jucat bine, este meritul ei şi trebuie să o apreciem”. În cea ce priveşte declaraţiile lui Jim Courier, halep a declarat: “Mă bucur să aud că Jim Courier a declarat asta, este drum lung până acolo, dar fiecare meci trebuie tratat cu foarte multă seriozitate şi multă ambiţie”.

Prezenta la antrenamentul Simonei, Virginia Ruzici crede ca Halep va cuceri titlul la French Open, asa cum a facut-o si ea in 1978: „Probabil că oricine poate câştiga acum turneul, dar să nu uităm că este şi Sharapova în turneu, care evoluează foarte bine, este o jucătoare redutabilă, o adevărată campioană, dar orice jucător de aici are şansa lui”.

Chiar daca dupa clasament Radwanska este favorita, Simona Halep este cotata mai bine decat poloneza la casele de pariuri in topul carora Sharapova are cele mai mari sanse la castigarea celui mai mare turneu pe zgura din lume.

About Andrei Constantinescu