SUNTETI AICI
ACASA > EXCLUSIV > FOTO: Florin Mergea și Marin Draganja, prima poză oficială împreună

FOTO: Florin Mergea și Marin Draganja, prima poză oficială împreună

Florin Mergea si Marin Draganja (foto: Doartenis.ro)


Calificați în optimile de finală la Roland Garros, Florin Mergea și croatul Marin Draganja au făcut, la finalul partidei, o poză pentru Doartenis.ro.

După ce AICI ați citit amănunte din interior despre meciul câștigat cu 6-3, 6-4 de perechea Mergea/ Draganja, acum e timpul să aflați și câte ceva despre noul lui partener.

Marin Draganja are 23 de ani, pe care i-a împlinit la 13 mai. Are o înălțime de 1,85 m și o greutate de 80 kg. Este pe locul 49 în clasamentul mondial de dublu, acolo unde cea mai bună clasare a avut-o chiar cu o zi înainte de aniversarea lui, anul acesta, pe 12 mai, când a ocupat locul 47 în lume. Ca orice puști născut în orașul natal al lui Goran Ivanisevic, Split, și Marin a visat să-i calce pe urme acestuia.  Chiar dacă a început tenisul la 5 ani, adică acum 18 ani, este un jucător nou-apărut în circuitul profesionist ATP, acolo unde cea mai bună performanță a fost finala jucată anul acesta, în februarie, la Chennai, alături de Pavic. De asemenea, a jucat în semifinalele turneului disputat în care se antrenează când nu e în turnee, Zagreb, și a atins aceeași fază la Marsilia.E un foarte bun jucător de dublu, adunând din 2009 și până acum 24 de titluri la turnee futures sau challenger, câteva dintre ele chiar în România.

De altfel, Florin recunoștea că îl știe pe Marin de la începutul celei de-a doua vieți a lui în tenis, pe când amândoi evoluau în turnee futures prin România, Croația sau țările din zonă.

Înainte de a încheia, AICI puteți găsi ce a mai spus Florin despre Draganja. Și nu pot să nu vă mai spun ceva: mie mi se pare că Draganja e clona celebrului baschetbalist spaniol Pau Gasol, pe care îl vedeți mai jos. Nu credeți că seamănă tare cu el?

Pau Gasol

Leave a Reply

Top