SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > Foto > FOTO: Juan Martin del Potro a fost la un nou control la mâna operată

FOTO: Juan Martin del Potro a fost la un nou control la mâna operată

Juan Martin del Potro si medicul Richard Berger


Argentinianul Juan Martin del Potro a avut emoții ieri. A mers la control la clinica Mayo, unde a fost operat, în martie, la încheietura mâinii stângi.

Operat la încheietura mâinii stângi pe 24 martie, așa cum ați văut la vremea respectivă AICI, Juan Martin del Potro a fost ieri la clinica Mayo, locul unde a suferit intervenția chirurgicală. Și, după ce a fost consultat de medicul Richard Berger, veștile primite au fost foarte bune, chiar dacă i-a spus că tot mai trebuie să poarte acea orteză, pe care acum o ține în mână. Vestea și mai bună, dacă se poate spune așa, este că poate începe încet-încet programul de recuperare, cu exerciții pentru recăpătarea mobilității încheieturii.

Chiar dacă mai e drum lung până la revenirea pe teren, Del Potro, care a mai trecut o dată prin asta, dar la mâna cealaltă, știe să aibă răbdare.

Tenis Axyall

Leave a Reply

Top
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. More Info | Close