SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Masculin > Adrian Ungur > Marius Copil a urcat 10 locuri în clasamentul mondial după participarea la Madrid

Marius Copil a urcat 10 locuri în clasamentul mondial după participarea la Madrid

Marius Copil


Participarea la Madrid, acolo unde a fost eliminat dramatic în turul secund de Grigor Dimitrov i-a adus un salt de 10 locuri în clasamentul mondial lui Marius Copil.

AICI vedeți ce locuri ocupă în clasamentele mondiale jucătoarele noastre în această săptămână.

Liderul românilor din ierarhia mondială de simplu este, ca de obicei în ultimii ani, Victor Hănescu. Fără să joace la Madrid, acesta a coborât un loc și ocupă acum poziția 81. Este singurul român din Top 100 ATP la simplu și este urmat de Adrian Ungur, care a coborât două locuri, până pe 134, și de Marius Copil, care a urcat până pe 154 în lume.

Victor Crivoi este al patrulea român din ierarhia mondială, el coborând un loc, până pe 227. Apoi, la exact 300 de locuri distanță, în regăsim pe Dacian Crăciun, care e al 557-lea jucător al lumii în acest moment.

AICI vedeți poziționarea tuturor jucătorilor români în clasamentul mondial de simplu la 12 mai 2014.

La dublu, lucrurile sunt neschimbate față de săptămâna trecută. Horia Tecău staționează pe locul 20 în clasamentul mondial, în vreme ce Florin Mergea staționează pe locul 48.

AICI vedeți poziționarea tuturor jucătorilor români în clasamentul mondial de dublu la 12 mai 2014.

CITEȘTE ȘI:  Adrian Ungur a urcat pe locul 91 în clasamentul mondial. Hănescu a căzut pe 145

Leave a Reply

Top