SUNTETI AICI
ACASA > EXCLUSIV > Novak Djokovic și Jelena Ristic vor face nunta în Muntenegru

Novak Djokovic și Jelena Ristic vor face nunta în Muntenegru

Novak Djokovic si Jelena Ristic
[/caption


Novak Djokovic și Jelena Ristic vor deveni curând părinți, așa cum ați aflat AICI, iar acest lucru face ca pregătirile de nuntă să se facă și mai abitir decât până acum.

Ziariștii de la Blic au aflat că Jelena e însărcinată în patru luni și, au calculat ei, a rămas însărcinată în timpul vacanței petrecute alături de Nole în stațiunea Kapaonik. Dacă nu vă mai reamintiți imaginile cu ei fericiți la schi, le puteți revedea AICI. Practic, pentru Djokovic rpul provocat de eliminarea prematură de la Australian Open s-a transformat într-un mare bine, căci dacă nu era învins de Wawrinka în sferturi, nu ar fi ajuns niciodată în Kapaonik. COnform unei declarații a prietenului lui, Viktor Troicki, Djokovic a aflat că va fi tată în timpul turneului de la Dubai.

Pentru că toată lumea vrea să știe când va fi nunta, cei de la Blic au aflat și asta. Ei spun că va avea loc în luna mai, în Muntenegru. Dacă de locație pot să fiu și eu sigur, căci am aflat-o din mai multe site-uri, nu știu ce să zic de luna mai, căci nu cred că între Roma și Roland Garros lui Djokovic îi va arde de nuntă. Oricum, se spune că la ceremonie și la petrecere vor participa o groază de nume mari, printre care Robert de Niro, Richard Branson etc.

Miniprix.ro

Leave a Reply

Top
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. More Info | Close