SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Feminin > Irina Begu > Patru români joacă azi la Madrid. Meciul Simonei Halep e în direct pe Dolce Sport

Patru români joacă azi la Madrid. Meciul Simonei Halep e în direct pe Dolce Sport

Simona Halep


După ce, ieri, Sorana Cîrstea și Monica Niculescu au pierdut greu, în setul decisiv, partidele din primul tur, azi e rândul celorlalți trei jucători români de pe tablourile principale de simplu să intre în concurs. De asemenea, vom avea parte și de confruntarea românească de la dublu.

Cronologic, primii vor intra în concurs Marius Copil și Irina Begu. Ambii vor juca de la ora 12.00, Copil contra lui Marcel Granollers, pe terenul 3, iar Irina Begu contra chinezoaicei Shuai Zhang, pe terenul 7.

Apoi, la ora 16.00, toate gândurile noastre bune se vor duce spre Simona Halep. Desemnată cap de serie numărul 4, Simona va juca în primul tur, pe Arena Arantx Sanchez Vicario, contra nemțoaicei Julia Goerges, care a venit din calificări. Partida va fi pe un Dolce.

În fine, ziua va fi încheiată de confruntarea românească din primul tur de dublu feminin, între perechile Irina Begu/ Oksana Kalashnikova și Monica Niculescu/ Klara Zakopalova.

One thought on “Patru români joacă azi la Madrid. Meciul Simonei Halep e în direct pe Dolce Sport

Leave a Reply

Top