SUNTETI AICI
ACASA > Poza zilei > POZA ZILEI, 31 mai 2014: Caroline Wozniacki și Serena Williams, în tribune la Miami Heat

POZA ZILEI, 31 mai 2014: Caroline Wozniacki și Serena Williams, în tribune la Miami Heat

Caroline Wozniacki si Serena Williams la Miami Heat


Se pot spune multe lucruri despre Serena Williams, dar doar că nu e o prietenă bună nu. Toată lumea știe, probabil, de mesajele de încurajare trimise Carolinei Wozniacki după despărțirea urâtă de logodnicul ei, Rory McIlroy. Acum, Serena a plecat la Miami pentru a fi alături de daneză.

Eliminarea din turul doi la Roland Garros, nu a aruncat-o pe Serena Williams în depresie. Nu a încercat să găsească vreo cauză a înfrângerii, ci doar un bilet cât mai rapid de întoarcere acasă, la Miami, acolo unde știa că o așteaptă Caroline Wozniacki.

Eliminată în primul tur de la un turneu, Roland Garros, la care a participat mai mult din obligație, pentru că sufletul îi era făcut praf de despărțirea prin telefon venită pe nepusă masă din partea celui care urma să-i devină soț, daneza a luat, după înfrângerea de luni, primul avion spre SUA, acolo unde speră să poată strânge cioburile într-un întreg. De vineri, totul e ceva mai ușor, căci alături de ea este și Serena, care, așa cum am mai spus, nu a stat pe gânduri și a zburat spre State. Iar aseară cele două au fost la meciul de baschet din play-off-ul NBA dintre Miami Heats și Indiana Pacers. Au câștigat gazdele cu 117-92, dar mai ales a câștigat prietenia dintre cele două jucătoare de tenis, care, după cum vedeți, au părut să se distreze la meci.

Caroline Wozniacki si Serena Williams la Miami Heat

One thought on “POZA ZILEI, 31 mai 2014: Caroline Wozniacki și Serena Williams, în tribune la Miami Heat

Leave a Reply

Top