SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > Simona Halep: «Nu joc pentru clasamente, joc pentru mine»

Simona Halep: «Nu joc pentru clasamente, joc pentru mine»

Simona Halep


Revenită în România după retragerea de la Roma, Simona Halep a vorbit despre poziţia ei în clasament şi despre nivelul jocului său. De asemenea, a vorbit despre  finala de la Madrid, pierdută în faţa Mariei Sharapova.

AICI aflaţi cât de gravă e accidentarea Simonei Halep la abdomen.

Este foarte greu la nivelul la care am ajuns. Este foarte multă muncă fizică şi mentală. A fost o săptămână foarte grea pentru mine, dar mă bucur că am reuşit să câştig meciuri bune şi să lupt până la capăt. Cred că voi fi pe locul patru, nu ştiu exact, nu prea mă pricep la clasamente. Dar eu nu joc pentru clasamente, joc pentru mine şi pentru a câştiga meciuri şi turnee. Voi vedea în viitor cât de departe pot să ajung”, a spus Simona Halep la revenirea în Bucureşti.

Despre meciul cu Sharapova, din finala de la Madrid, Halep a declarat: “Cu Sharapova am intrat destul de relaxată, nu am avut mari emoţii. Dar s-a văzut că ea are mai multă experienţă şi a ştiut să gestioneze mai bine meciul. Deşi am început bine meciul, pe parcurs am obosit şi problema de la abdomen deja începuse să se agraveze. Sharapova nu prea are slăbiciuni, de aia câştigă tot pe zgură. Sunt jucătoare foarte bune, iar eu mă lupt şi muncesc pentru a nu avea slăbiciuni şi să fiu şi eu acolo sus”, a mai spus Halep.

One thought on “Simona Halep: «Nu joc pentru clasamente, joc pentru mine»

Leave a Reply

Top