SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > Simona Halep despre antrenorul Wim Fissette: «Sper să avem rezultate bune. Totul merge foarte bine»

Simona Halep despre antrenorul Wim Fissette: «Sper să avem rezultate bune. Totul merge foarte bine»

Simona Halep


Blogul pe care Simona Halep îl ţine pe site-ul WTA pe parcursul turneului de la Madrid a ajuns la episodul al treilea. În care, aşa cum veţi vedea, vorbeşte despre relaţia cu antrenorul Wim Fissette, dar şi despre contracul cu Adidas. Adică despre subiectele pe care le-aţi aflat prima dată de aici, e pe Doartenis.ro.

In linii mari, Simona a avut duminică un program normal pentru o zi premergătoare a unui meci. “Am lucrat o oră, o oră şi 20 de minute cu antrenorul meu, doar am lovit mingea şi am efectuat câteva servicii, am exersat mingile scurte şi drive-urile. De asemenea, am făcut o scurtă alergare şi exerciţii de streching. Lucrăm la multe lucruri, mă aşteaptă un meci tare luni şi trebuie să mă antrenez din răsputeri”, a scris Simona.

Apoi, Simona a vorbit despre antrenorul ei, Jim Fissette, cu care a început colaborarea după Australian Open. “Am început să lucrez cu el de puţin timp. Până acum, eu am avut doar antrenori români, aşa că acum e puţin diferit. La început am fost un pic nepregătită pentru această colaborare, dar în fiecare zi învăţ mai multe şi fac totul mai bine. Totul merge acum foarte bine. Sper să avem rezultate bune împreună. În ceea ce priveşte limba în care vorbim, engleza mea devine din ce în ce mai bună, ceea ce nu se poate spune despre româna lui – chiar nu vrea să o înveţe”, a mai scris Halep.

Apoi, Simona a forbit despre noul ei contract cu Adidas, de care aţi citit în premieră AICI. “Un alt lucru nou pentru mine este că acum port echipament Adidas, de la Stuttgart de fapt. Ei au o groază de haine foarte frumoase şi sunt foarte fericită că pot juca îmbrăcată în acest echipament. A fost un vis pe care l-am avut de când eram mai mică – mereu am spus că dacă joci îmbrăcată în echipament Adidas eşti o jucătoare foarte bună, aşa că mă bucur să port şi eu acest echipament acum”.

2 thoughts on “Simona Halep despre antrenorul Wim Fissette: «Sper să avem rezultate bune. Totul merge foarte bine»

Leave a Reply

Top
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. More Info | Close