SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > Simona Halep despre retragerea de la Roma: «Trebuie să ştii să zici stop când simţi dureri»

Simona Halep despre retragerea de la Roma: «Trebuie să ştii să zici stop când simţi dureri»

Simona Halep


Simona Halep a revenit astăzi de la Roma, iar pe aeroportul Otopeni a explicat de ce s-a retras de la Roma. Din fericire, aşa cum a spus chiar ea, accidentarea nu e gravă, astfel încât prezenţa ei la Roland garros nu e pusă în pericol.

“Sunt un pic accidentată la abdomen, astăzi voi merge să fac un RMN şi sper să nu fie nimic grav. Eu am făcut şi o ecografie la Roma şi nu e foarte grav. Tocmai de aceea m-am oprit la Roma pentru a putea să mă recuperez foarte bine şi să pot să joc la Roland Garros”, a declarat Halep.

Ea a explicat şi ce va face în perioada imediat următoare: “Acum voi sta câteva zile, până luni când cred că o să încep să joc din nou. Dar nu voi face o pauză totală, o să fac antrenamente fizice“, a spus Halep.

AICI aflaţi ce a făcut Simona în turul secund la Roma, înainte de a se retrage.

În ceea ce priveşte durerile abdominale, ea a spus că acestea au apărut la sfertul de finală cu Ana Ivanovic, de la Madrid. “Medicii mi-au spus să iau pauză câteva zile şi după aceea să reiau, pentru că nu e ceva foarte grav. Durerile au început în meciul cu Ana Ivanovici, le-am simţit la sfârşit. Am continuat totuşi la Madrid, dar la Roma n-am mai putut. Trebuie să ştii să îţi dozezi efortul şi să zici stop atunci când simţi dureri. Nu trebuie să te duci prosteşte şi să joci pentru că îţi poate fi mai rău pe termen lung“, a mai declarat Simona la aeroport.

One thought on “Simona Halep despre retragerea de la Roma: «Trebuie să ştii să zici stop când simţi dureri»

Leave a Reply

Top
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. More Info | Close