SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > Simona Halep după victoria cu Sabine Lisicki: Le mulțumesc tuturor românilor pentru susținere

Simona Halep după victoria cu Sabine Lisicki: Le mulțumesc tuturor românilor pentru susținere

Simona Halep e asaltata de amatorii de autografe dupa fiecare meci


După meciul câștigat în fața nemțoaicei Sabine Lisicki, Simona Halep a scris un nou episod pe blogul pe care îl ține pe site-ul WTA.

”A fost un meci foarte dificil, Sabine a jucat foarte bine. În setul secund, mi-am spus că nu am nimic de pierdut. Unul dintre momentele de cotitură a fost când am făcut break în setul doi, mi-a dat o mare încredere în mine. Am jucat mult ami relaxată pe urmă”, a scris Simona.

Ea s-a referit și la faptul că a jucat seara. ”Pentru mine e mereu dificil să joc seara, dar ăsta e programul și trebuie să mă adaptez. Am petrecut cea mai mare parte din zi la hotel și am ajuns la baza sportivă pe la 3 și jumătate. Am mâncat ceva, apoi m-am încălzit și pe urma a venit meciul. Nu îmi place să aștept să joc, dar sunt fericită că am câștigat!”

Ea s-a referit și la românii din tribune: ”Am văzut multe steaguri românești în tribune, și e extraordinar că au venit atât de mulți că mă susțină. Vreau să le mulțumesc. Ei mă susțin la fiecare turneu. Au fost, de asemenea, mulți spanioli care m-au susținut, ceea ce e de asemenea extraordinar – mă simt foarte bine aici, în Madrid”, a mai scris Simona Halep.

AICI vedeți și postarea de pe site-ul WTA.

One thought on “Simona Halep după victoria cu Sabine Lisicki: Le mulțumesc tuturor românilor pentru susținere

Leave a Reply

Top