SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > Simona Halep, în ultima postare pe blogul WTA: Dacă mi s-ar fi spus că într-un an ajung pe locul 5, nu aș fi crezut

Simona Halep, în ultima postare pe blogul WTA: Dacă mi s-ar fi spus că într-un an ajung pe locul 5, nu aș fi crezut

Simona Halep


Simona Halep are unul dintre cele mai lungi bloguri de pe site-ul WTA, grație parcursului de excepție de la Madrid. Iată cel mai recent epoisod postat pe site-ul tenisului profesionist feminin. Așa cum ea a recunoscut la final, aceasta a fost ultima postare, căci de la Madrid pleacă în capitala Italiei.

AICI citiți penultima postare a Simonei Halep, de după victoria cu Ana Ivanovic.

A fost un meci foarte, foarte greu contra Petrei. A jucat cu adevărat foarte bine. Când conducea cu 3-1 în setul secund mi-am dat șapca jos – mă deranja puțin – și am început să joc mult mai bine! De asemenea, mi-am schimbat tactica în setul secund. Am vrut să joc mai sus și să deschid unghiurile mai mult, deoarece dacă îi returnezi mingile la înălțimea stomacului ea joacă foarte bine, foarte puternic”, a scris Simona pe blog.

Apoi, a destăinuit că s-a confruntat cu o durere de cap, lucru pe care l-am bănuit, pentru că a cerut de câteva ori gheață în pauze. ”A fost foarte cald, și eu m-am confruntat cu o durere de cap în setul al treilea. Am avut nevoie de gheață la fiecare pauză. Energia mi se cam dusese. Dar am luptat pentru fiecare punct, am știut să manageriez condițiile, am știut că trebuie să continui să lupt pentru fiecare punct, și sunt foarte fericită că am revenit și am câștigat”, a mai scris Simona. Ea spune că ”cel mai important lucru pentru mine în această zi a fost felul în care am luptat, și că nu am încetat să lupt”.

Dacă vreți să știți ce înseamnă pentru ea turneul de la Madrid, atunci răspunsul e simplu: ”Acest turneu este unul special pentru mine. Niciodată nu voi uita acest turneu, pentru că aici e locul în care am început să joc foarte bine anul trecut. Iar acum am șansa de a câștiga titlul… Dar dacă cineva mi-a fi spus acum un an că voi fi pe locul 5 în lume, ba poate chair pe 4, nu l-aș fi crezut. Nu aș fi crezut că pot ajunge atât de sus în doar un an. Mă simt extraordinar – Top 5 e cu adevărat ceva cu totul impresionant pentru țara mea, pentru că suntem o țară mică”.

Referitor la finala de azi, de la ora 17.30. nu sunt prea multe de spus: ”Acum mă concentrez deja pentru finală. Abia aștept să joc cea mai importantă finală a carierei. Și Maria joacă atât de bine – eu trebuie să mă bucur de tot și să văd ce voi reuși”, a mai spus Simona, care aseară a făcut o mică ședință de shopping.

Ea a răspuns apoi câtorva întrebări ale fanilor. De exemplu, a fost întrebată cum a reușit să câștige relaxarea pe care o are pe teren. ”Nu a fost deloc ușor pentru mine să devin mai relaxată pe teren, deoarece sunt o persoană energică. Dar încerc să stau calmă și să joc foarte relaxată, pentru că tenisul meu este mai bun dacă sunt mai relaxată”.

Apoi, a fost întrebată cu ce persoană celebră i-ar plăcea să se întâlnească. ”Mi-ar plăcea să-l întâlnesc pe Gerard Butler măcar o dată în viață. Îi place cu adevărat cum arată”.

Leave a Reply

Top