SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > Simona Halep pe blogul WTA: Înaintea meciului cu Ana Ivanovic nu am mâncat nimic, din cauza emoțiilor

Simona Halep pe blogul WTA: Înaintea meciului cu Ana Ivanovic nu am mâncat nimic, din cauza emoțiilor

Simona Halep


Simona Halep a postat ieri un nou episod din blogul pe care îl ține la Madrid. Evident, în el a vorbit despre meciul cu Ana Ivanovic, dar și despre cel care urmează, contra Petrei Kvitova. De asemenea, veți afla ce ar fi vrut să facă ieri dacă ar fi fost lăsată, dar și multe alte lucruri inedite despre ea.

AICI citiți ce a scris Simona pe blog după victoria cu Lisicki.

”A fost din nou o zi bună. Vreau să spun că românii din tribune au fost extraordinari. Ei vin să mă susțină de fiecare dată când joc și sunt foarte fericită. E foarte plăcut să joci având suportul lor”, și-a început Simona postarea.

Referitor la meciul cu Ana Ivanovic, Halep a recunoscut că ”mă așteptam să fie un meci greu, deoarece Ana e o jucătoare mare. Dar din fericire eu am jucat chiar foarte bine. Am jucat un tenis agresiv și sunt fericită că am reușit să câștig în două seturi. A fost și un fel de revanșă, pentru că am jucat acum câteva săptămâni în Fed Cup. De data asta am câștigat și abia aștept semifinala”, a mai scris Simona.

Ea a explicat și ce a făcut după meci. ”După partidă am vorbit un pic cu antrenorul, apoi am fost să mănânc – nu mâncasem înaintea meciului din cauza emoțiilor. Apoi am mers la hotel, am făcut un scurt masaj de recuperare, apoi am ieșit în oraș, la cină, cu echipa mea și prietenii pe care îi am aici. Aș fi vrut să mai merg și la cumpărături, dar nu am avut deloc timp de ultima dată când v-am spus. Iar antrenorul meu mi-a spus că nu e timp de cumpărături acum… Am fost foarte furioasă… Dar are dreptate. Pot aștepta până după terminarea turneului”, a explicat Halep.

Ea a vorbit apoi despre activitățile ei din timpul liber. ”Un lucru pe care lumea știu că vrea să-l știe este ce fac pentru a trece timpul – citesc, ascult muzică, ma uit la filme? Pentru mine e foarte greu să citesc în pat, pentru că probabil că aș adormi cu cartea în mână.De obicei ascult muzică atunci când am timp – cântece românești în special. Un alt lucru pe care vreau să-l destăinui este că sper să-mi îmbunătățesc engleza” Nu e cea mai bună limbă a mea, dar încerc să vorbesc bine. Am dat o groază de interviuri în ultimul an și a devenit o parte din viața mea acum. Cred că românii pot vedea că sunt mult mai relaxată la interviuri”.

În ceea ce privește meciul de azi, de la ora 12.30, din semifinale, contra Petrei Kvitova, Simona Halep a scris: ”Petra joacă foarte bine și s-ar putea să aibă un avantaj pentru că nu a jucat vineri. Dar eu am o șansă și voi lupta pentru ea cât de mult voi putea. Ea este puternică și foarte agresivă, așa că eu trebuie să-mi fac treaba foarte bine”.

La final, ca de fiecare dată, Simona a răspuns întrebărilor fanilor. Astfel, ea a dat încă o dată asigurări că va juca la București, în turneul ce va avea loc în prima jumătate a lunii iulie. De asemenea, a spus cum reacționează după o înfrângere. ”Dacă e un meci tare, atunci plâng puțin. Dacă nu, atunci încerc să scot din înfrângere lucrurile pozitive. Câteodată mănânc un pic de ciocolată, eventual mă duc și la cumpărături. Dar în principal mă concentrez pe următorul meci”.

CITEȘTE ȘI:  Vezi cine vine la Bucharest Open '15. Simona Halep, Irina Begu nu sunt pe listă. Errani, cap de afiș

One thought on “Simona Halep pe blogul WTA: Înaintea meciului cu Ana Ivanovic nu am mâncat nimic, din cauza emoțiilor

Leave a Reply

Top