SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Simona Halep s-a retras de la Roma!

Simona Halep s-a retras de la Roma!

Simona Halep


Veste șoc de la Roma! La câteva ore după ce s-a calificat în optimile de finală de la Roma, Simona Halep a anunțat că se retrage!

Simona spune că a suferit o accidentare la mușchii abdominali și de aceea a fost nevoită să se retragă. “Voi reveni la Bucureşti mâine şi voi începe recuperarea. Sper ca tratamentul şi cele câteva zile de odihnă să-mi fie fie de folos şi să pot începe din nou să joc începând de săptămâna viitoare. Îmi doresc să fiu bine pentru a fi pregătită de Roland Garros”, a declarat jucătoarea noastră pentru site-ul oficial al competiției. Aceassta retragere parcă ar fi fost anticipată de Ion Țiriac, cel care acum o lună și ceva, la conferința de presă de lansare a BRD Nastase Tiriac Trophy spunea că ceea ce îl deranjează la Simona Halep e că după ce ia un turneu abandonează în următorul. AICI puteți citi declarația de atunci a lui Ion Țiriac.

Eu nu pot să fac nici un comentariu legat de acest abandon, nu pot decât să-i urez să se însănătoșească rapid pentru a reveni în activitate refăcută

Anunțul a fost făcut la câteva ore după victoria cu Madison Keys, despre care ați putut citi AICI.

Leave a Reply

Top