SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Masculin > Horia Tecau > Sorana Cîrstea și-a aflat adversara la Roma. La dublu vor juca Monica Niculescu și Horia Tecău

Sorana Cîrstea și-a aflat adversara la Roma. La dublu vor juca Monica Niculescu și Horia Tecău

Sorana Cirstea in Fed Cup


Necunoscutele s-au lămurit în ceea ce o privește pe Sorana Cîrstea. Ea a aflat ieri numele adversarei din primul tur. De asemenea, Horia Tecău și-a aflat adversarii din primul tur la dublu.

Sorana Cîrstea va juca în primul tur la Roma contra americancei Christina McHale. O prietenă a ei, din ceea ce știu eu, și ea membră a echipei Adidas. Cele două s-au antrenat de multe ori împreună dar nu au fost niciodată adversare. Ca informația să fie completă, vă mai spun că meciul va avea loc marți, și că Sorana Cîrstea e pe locul 27 mondial, în timp ce americanca e pe 63. Învingătoarea acestui meci va juca împotriva câștigătoarei partidei dintre Camila Giorgi și Dominika Cibulkova, cap de serie 9.

AICI vedeți cu cine ar putea juca Simona Halep în turul secund, acolo unde e direct calificată.

Pe tabloul feminin de dublu vom fi reprezentați de Monica Niculescu. Aceasta nu face pereche cu Klara Koukalova, pentru că cehoaica nu joacă la acest turneu. Așa că la Roma vom vedea un cuplu format cu chinezoaica Shuai Zhang. Cele două vor juca, azi, în primul tur, contra perechii Alla Kudryavtseva/ Anastasia Rodionova (Rusia), cotate favorite 7.

AICI aveți tabloul de dublu feminin de la Roma.

În fine, în concursul masculin vom fi reprezentați doar la dublu, de Horia Tecău. În pereche cu olandezul Jean Julie Rojer, Horia pare urmărit de blestemul fraților Bryan, căci, dacă va trece în primul tur de perechea Rohan Boppanna/ Aisam-Ul-Haq Qureshi, se va afla din nou față în față, ca și săptămâna trecută, la Madrid, cu gemenii americani.

Leave a Reply

Top