SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Feminin > Alexandra Cadantu > Sorana Cîrstea s-a calificat în turul secund la Roland Garros

Sorana Cîrstea s-a calificat în turul secund la Roland Garros

Sorana Cirstea


Sorana Cîrstea s-a calificat în turul secund al turneului de la Roland Garros, obținând prima victorie în circuitul WTA din luna februarie.

În primul tur de la Roland Garros, Sorana Cîrstea, cap de serie 26, a învins-o cu scorul de 6-7, 7-5, 6-2 pe canadianca Aleksandra Wozniak, o jucătoare venită din calificări. Jucătoarea noastră a obținut astfel prima victorie după o serie de 7 eșecuri consecutive. Ultimul meci câștigat de Sorana în circuitul WTA fusese cel contra Sarei Errani, în optimile de finală ale turneului de la Dubai, în luna februarie.

AICI vedeți ce a făcut Simona Halep în primul tur la Roland Garros.

Următoarea adversară a Soranei Cîrstea va fi brazilianca Teliana Pereira, în fața căreia are de luat o revanșă după înfrângerea suferită la Charleston, în primul tur.

Tot azi, Alexandra Cadanțu a fost eliminată în primul tur, fiind învinsă cu scorul de 7-6, 6-1 de olandeza Kiki Bertens.

4 thoughts on “Sorana Cîrstea s-a calificat în turul secund la Roland Garros

  1. Nota 10 pentru Sorana !

    De fapt ai fi putut si mai mult, dar a inteles ca zgura este munca prea grea, fata de hard. O sa vezi nota pentru Dragomir – 22 iar Ruzici este prima dintre romance – nota 32. Asta este nota 10 pentru Sorana : este al zecelea meci castigat la Roland Garros in intreaga sa activitate. Sper un salt urias – de la 1 la 8 – pentru Simona ca sa obtina victoria in varful grand slam 2014.

    Obs. In lista Bucarest wta 250.000 $ sunt 19 fete in top100 : Simona, Vinci, Zakopalova …Niculescu, Cadantu, Begu iar Sorana este lipsa pe zgura si este pe hard la Stanford…

Leave a Reply

Top