SUNTETI AICI
ACASA > EXCLUSIV > Corespondență de la Roland Garros – Hănescu, după eliminarea de azi: Aș vrea să apuce și cel mic să mă vadă jucând la Roland Garros

Corespondență de la Roland Garros – Hănescu, după eliminarea de azi: Aș vrea să apuce și cel mic să mă vadă jucând la Roland Garros

Victor Hanescu dupa meciul cu Monfils


Victor Hănescu a fost eliminat în primul tur la Roland Garros, astfel că am rămas fără români pe tabloul principal masculin.

Hănescu a fost învins cu scorul de 6-2, 4-6, 6-4, 6-2 de francezul Gael Monfils, al 23-lea favorit, dar într-un meci în care a avut probleme la coapsa piciorului stâng de la scorul de 2-1 la game-uri pentru el. La final, Hănescu, care a ratat obținerea victoriei cu numărul 200 în circuit, era destul de trist. ”Îmi pare rău că nu am reușit că continui, dar viața merge mai departe”, a spus el.

Chiar dacă știe că mai are câțiva ani de tenis, căci vârsta nu iartă pe nimeni, Victor, care va împlini în luna iulie 33 de ani, spune că i-ar plăcea ca și cel mic, Luca Andrei, născut la 5 decembrie 2013 – AICI vedeți prima poză cu juniorul – să-l vadă jucând la Roland Garros: ”Mi-ar plăcea să mă vadă jucând aici, dar asta ar mai însemna vreo trei-patru ani, sper să reușesc acest lucru”, a mai spus Hănescu.

Leave a Reply

Top