SUNTETI AICI
ACASA > Grand Slam > Roland Garros > VIDEO: Gael Monfils şi Laurent Lokoli au făcut un duel al dansului la Roland Garros!

VIDEO: Gael Monfils şi Laurent Lokoli au făcut un duel al dansului la Roland Garros!

Monfils si Lokoli la duelul dansului


Scene inedite azi, la Kids Day, la Roland Garros, eveniment la care a participat şi Simona Halep – AICI puteti revedea imaginile cu ea în acţiune.

Gael Monfils, adversarul lui Victor Hanescu din primul tur de la Roland Garros a făcut azi un antrenament deosebit. Nu la tenis, ci la dans pe terenul de tenis. El s-a duelat la dans cu compatriotul său Laurent Lokoli, recent calificat pe tabloul principal la Roland Garros şi demn urmaş al lui Monfils în ale giumbuşlucurilor.

Vedeţi mai jos înregistrarea celor două minute de competiţie aprinsă pe muzica lui Bob Sinclair. Şi pot să spun că Gael face chiar tot ce îmi imaginam în “ringul” de dans. Ceea ce nu înţeleg, privind imaginile, cum Dumnezeu apăruse ştirea aia pe tennis.com legată de posibila sa accidentare şi absenţă de la Roland Garros… Că dacă aşa se mişcă Monfils când e accidentat…

Monfils si Lokoli la duelul dansului

4 thoughts on “VIDEO: Gael Monfils şi Laurent Lokoli au făcut un duel al dansului la Roland Garros!

Leave a Reply

Top
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. More Info | Close