SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Feminin > Alexandra Cadantu > 6 românce, sigur pe tabloul principal de la Bucureşti, BRD Bucharest Open

6 românce, sigur pe tabloul principal de la Bucureşti, BRD Bucharest Open

Simona Halep


Şase jucătoare din România vor fi prezente pe tabloul principal al turneului WTA de al Bucureşti, BRD Bucharest Open. Cap de afiş e, evident, Simona Halep.

Alături de Simona Halep, pe tabloul principal de la Bucureşti vor mai juca Monica Niculescu, Irina Begu, Alexandra Cadanţu, Alexandra Dulgheru şi Andreea Mitu, ultimele două primind wild-card din partea organizatorilor.

“În total la simplu sunt patru wild card-uri. Celelalte două sunt oprite. Unul, WTA îl poate oferi unei jucătoare din primele 20 şi cel de-al doilea, dacă WTA nu îl oferă atunci îl va primi prima jucătoare care este înscrisă şi nu a intrat pe tablou”, a explicat directorul turneului bucureştean, Dumitru Hărădău.

Favorita numărul 1 a turneului de la Bucureşti este Simona Halep, numărul 3 mondial în momentul de faţă. “Avem clar o favorită în Simona Halep. Dacă ea nu ar fi din România, ar fi fost foarte greu să organizăm un astfel de turneu şi să avem o jucătoare de valoarea ei pe teren. E fantastic pentru turneu că ea va fi prezentă. Tabloul este echilibrat şi cred că este o mare şansă pentru toate jucătoarele din România să participe la un turneu de o asemenea valoare la Bucureşti”, a mai spus Hărădău.

Iată şi lista jucătoarelor străine care vor fi prezente la Bucureşti:

Roberta Vinci
Klara Koukalova
karin knapp
Annika Beck
Anna Schmiedlova
Petra Cetkovska
Polona Hercog
barbora Zahlavova Strykova
Vania King
Yaroslava Shvedova
Silvia Soler-Espinosa
Shahar Peer
Alison Van Uytvanck
Katarzyna Piter
Julia Glushko
Kristina Mladenovic
Petra Martic
Danka Kovinic
Anna Tatishvili

CITEȘTE ȘI:  6 românce joacă azi la BRD Bucharest Open

4 thoughts on “6 românce, sigur pe tabloul principal de la Bucureşti, BRD Bucharest Open

Leave a Reply

Top