SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Feminin > Alexandra Dulgheru > Alexandra Dulgheru joacă azi în semifinale la Marseille și va urca cel puțin pe locul 118 în clasament!

Alexandra Dulgheru joacă azi în semifinale la Marseille și va urca cel puțin pe locul 118 în clasament!


Alexandra Dulgheru

Alexandra Dulgheru este o altă jucătoare căreia trebuie să-i ținem pumnii azi în competițiile internaționale. Căci ea va juca în semifinalele turneului de 100.000 de dolari de la Marseille.

Alexandra Dulgheru a mers ”ceas„ la turneul ITF de la Marseille. Ea s-a calificat în semifinale fără să piardă nici un set, trecând pe rând de favorita 8, Lara Arruabarrena, în primul tur (7-6, 6-2), de elvețianca Lara Michell în optimi (7-5, 6-3) și de suedeza Sofia Arvidsson în sferturile de finală (6-3, 6-2).

Azi, Alexandra va juca pentru calificarea în finală contra americancei Allie Kick. În cealaltă semifinală vor juca favorita 4, suedeza Johanna Larsson, și rusoaica Elena Rodina.

Turneul de la Marseille e foarte important pentru Alexandra, căci în urma lui ea a reușit să revină între primele 120 de jucătoare ale lumii. Mai precis, în acest moment, în clasamentul live, e pe locul 118 – în urcare 15 poziții față de precedenta ierarhie). O calificare în finală ar urca-o până pe locul 113, iar câștigarea titului pe locul 105-106. Adică se apropie cu pași uriași de Top 100, acolo unde îi este, de fapt, locul.

CITEȘTE ȘI:  Cinci românce în Top 100. Simona Halep, cea mai bună poziţie din carieră

2 thoughts on “Alexandra Dulgheru joacă azi în semifinale la Marseille și va urca cel puțin pe locul 118 în clasament!

  1. sper sa faca cum a facut sorana acum cativa ani, cand era in jurul locului 90 si a jucat cateva turnee de 100k in franta si a revenit 🙂

Leave a Reply

Top