SUNTETI AICI
ACASA > EXCLUSIV > Corespondenţă de la Roland Garros – Virginia Ruzici: În finală, Simona va juca cel mai bun tenis al carierei

Corespondenţă de la Roland Garros – Virginia Ruzici: În finală, Simona va juca cel mai bun tenis al carierei

Virginia Ruzici


Simona Halep face turneul vieţii la Roland Garros şi toată lumea din jurul ei simte acest lucru. La finalul meciului de ieri, Virginia Ruzici a acordat un interviu ziariştilor români. Iată cele mai importante răspunsuri ale managerului Simonei, cea de la care jucătoarea noastră a preluat, de altfel, ştafeta succeselor în turneele de Grand Slam.

Simona e impresionantă, pentru că de la începutul turneului a putut gestiona o anumită nervozitate. Doreşte foarte mult turneul acesta, e visul ei. Şi iat-o în finală, câştigând fiecare meci în două seturi”.

„Au trecut mulţi ani de la titlul cucerit de mine, dar ştiam că se va repeta acel moment. A fost un moment extraordinar, şi eu îmi doream acest lucru. Câştigarea turneului de la Roland Garros pentru un român e cel mai important lucru din carieră, căci noi am crescut pe zgură. Şi deşi Simona joacă foarte bine şi pe celelalte suprafeţe, bineînţeles că zgura e suprafaţa ei predilectă şi îşi doreşte foarte mult acest turneu”.

Cred că finala de la Madrid îi va folosi. Şi-a dat seama că e foarte aproape de Sharapova. E bine că a întâlnit-o într-un turneu foarte important, sunt sigură că va fi mai proaspătă decât Sharapova sâmbătă şi că are şansele ei”.

Sharapova, care are o experienţă enormă, care a câştgat 4 turnee de Grand Slam, e favorită pe hârtie, deşi Simona e cap de serie 4. Pe hârtie are Sharapova avantaj, însă Simona cred că va juca cel mai bun tenis al carierei şi ne va surprinde”.

Am ales să fiu managerul Simonei pentru că m-a impresionat acum 6 ani, când a câştigat la juniori. Am văzut talentul ei natural, am văzut în ea un potenţial deosebit, mi-a plăcut rapiditatea, deplasarea pe teren, calităţile ei naturale. Are un tenis atipic faţă de celelalte jucătoare, curentul actual având un stil de joc bazat pe forţă”

Leave a Reply

Top