SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > Foto > FOTO: Garbine Muguruza a devenit imaginea Mazda în Spania

FOTO: Garbine Muguruza a devenit imaginea Mazda în Spania

Garbine Muguruza e imaginea Mazda in Spania


O victorie importantă într-un meci i-a fost de ajuns lui Garbine Muguruza să semneze și primul contract de sponsorizare cu un brand de renume. La noi, Simona Halep a uimit lumea și, în afara sponsorului de echipament, singurul nume mare pe care îl reprezintă e al ei.

Garbine Muguruza nu era o necunoscută în circuit, dar nici nu se poate spune că jucătoarele tremurau atunci când se gândeau că o vor avea ca adversară. A fost de ajuns să o învingă pe Serena Williams la Roland Garros, și să se oprească apoi în sferturile de finală ale turneului parizian pentru a semna primul contract de sponsorizare. Mazda Spania i-a oferit un contract pe un an, a cărui valoare nu a fost făcută public. În acest timp ea va reprezenta imaginea brandului în țară și în competiții.

Nu pot să nu mă gândesc automat că Simona Halep, finalista de la Roland Garros și numărul 3 mondial, nu a primit în răstimpul trecut de la turneul parizian decât propuneri de interviuri, nicidecum de sponsorizări. Deși avem și aici destule firme puternice care ar trebui să dorească să-și asocieze imaginea cu ea. Și la fel stau lucrurile și în cazul celorlalți sportivi de top din țară, indiferent că fac tenis, scrimă sau gimnastică.

2 thoughts on “FOTO: Garbine Muguruza a devenit imaginea Mazda în Spania

Leave a Reply

Top