SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > Foto > FOTO: Rafael Nadal a avut sigur un fan mai puțin la meciul de ieri

FOTO: Rafael Nadal a avut sigur un fan mai puțin la meciul de ieri

nadal fans wimbledon
nadal fans wimbledon
Fanii lui Rafael Nadal au atras privirile


Una dintre cele mai haioase imagini ale zilei de ieri a fost oferită de câțiva fani ai lui Rafael Nadal. Care au intrat în atenția lumii puțin altfel decât și-ar fi dorit.

Ca niște fani care se respectă, 6 fani fideli ai lui Rafa au decis că e timpul să-și arate pe față dragostea pentru spaniol la meciul câștigat ieri, cu 6-7, 6-1, 6-1, 6-1 în fața kazakului Mikhail Kukushin. Așa că și-au făcut tricouri cu fiecare literă a numelui său de familie pentru a-l încuraja așa cum am mai văzut de-a lungul timpului în tribune. Numai că unul dintre ei s-a pierdut pe drum, așa că încurajarea a fost de tot râsul, așa cum puteți vedea mai sus.

Evident, scena nu a scăpat fotoreporterilor și comentatorilor, care au încercat să afle ce s-a întâmplat. Partenerul lui John McEnroe din comentariul acestui meci la BBC, a spus că cei cinci rămași au explicat că au venit șase special la Londra cu o seară înainte, au stat la coadă până dimineața pentru a prinde tichete rămase libere, au cumpărat, după care al șaselea, cel care purta tricoul cu al doilea A, a dispărut. Auzind asta, după o repriză de râs, McEnroe a tras și concluzia: ”Dacă nu a pățit ceva, înseamnă că al doilea A este complet idiot”.

Leave a Reply

Top