SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Masculin > Adrian Ungur > Horia Tecău și Jean Julien Rojer au urcat pe locul 11 în clasamentul perechilor pentru Londra

Horia Tecău și Jean Julien Rojer au urcat pe locul 11 în clasamentul perechilor pentru Londra

Horia Tecau si Jean Julien Rojer cu trofeele castigate la s'Hertogenbosch


Victoria de la s’Hertogenbosch le-a adus lui Horia Tecău și Jean Julien Rojer un salt de un loc în clasamentul pentru Turneului Campionilor.

În această ierarhie, perechea Tecău/ Rojer e pe poziția a 11-a, cu 1.660 de puncte, la distanță de 150 de puncte de locul 8, ultimul calificant la Londra. Oricum, mai e mult până acolo, așa că astfel de calcule sunt doar pentru plăcerea noastră și atât. Interesant e că pentru prima dată în ultimii ani, avem doi români în Top 20 al clasamentului pentru Turneul Campionilor. Căci, deși abia înființată de vreo 5 săptămâni, perechea Florin Mergea/ Marin Draganja a urcat pe locul 17, cu 855 de puncte. În spatele lor sunt polonezii Fyrstenberg/ Matkowski.

AICI vedeți clasamentul pentru Turneul Campionilor la dublu.

În ierarhiile individuale, Horia Tecău a coborât un loc, până pe 26, în ciuda faptului că și-a apărat titlul pe iarba olandeză, așa cum ați văzut AICI. Și Florin Mergea a coborât un loc în clasamentul de dublu, unde acum e pe locul 39.

AICI vedeți poziționarea tuturor românilor în clasamentul mondial de dublu.

În ierarhia mondială de simplu, Victor Hănescu e cel mai bine clasat jucător român. El e acum pe poziția 104, coborând un loc față de săptămâna trecută. E urmat de Adrian Ungur, care a urcat o poziție și e pe 160, și de Marius Copil, care a coborât 4 locuri și e pe 164.

AICI aveți poziționarea tuturor jucătorilor români în clasamentul mondial de simplu.

TShirt-Factory.ro

Leave a Reply

Top