SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Feminin > Alexandra Dulgheru > Marius Copil, Alexandra Dulgheru și Andreea Mitu joacă azi în calificări la Wimbledon

Marius Copil, Alexandra Dulgheru și Andreea Mitu joacă azi în calificări la Wimbledon

Calificarile de la Wimbledon au inceput


Alexandra Dulgheru, Andreea Mitu și Marius Copil vor juca azi în calificări la Wimbledon. Ieri, Victor Crivoi a fost eliminat.

În întrecerea feminină, Alexandra Dulgheru a fost desemnată cap de serie numărul 5. Ea va juca în primul tur contra italiencei Nastassja Burnett. Meciul e al treilea pe terenul 16.

Andreea Mitu, cea de-a doua româncă din calificările turneului londonez, va juca în primul tur contra americancei Sachia Vickery, în al treilea meci de pe terenul 7.

Marius Copil l-a învins în primul tur, cu scorul de 6-3, 6-3, pe australianul Benjamin Michell și va juca în turul secund contra favoritului 10, canadianul Frank Dancevic. Acesta l-a învins cu scorul de 7-5, 4-6, 6-3 pe cel de-al doilea român din calificările masculine, Victor Crivoi. Partida dintre Marius Copil și Dancevic va avea loc azi, fiind programată ultima pe terenul trei.

Leave a Reply

Top
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. More Info | Close