SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > Foto > Simona Halep a fost premiată de Universitatea Ovidius, din Constanța

Simona Halep a fost premiată de Universitatea Ovidius, din Constanța

Simona Halep, premiata de rectorul Universitatii Ovidius din Constanta (Foto: Mariana Iancu, Adevarul)


Cu o zi înaintea plecării spre Olanda, unde va încerca să-și apere titlul cucerit anul trecut la s’Hertogenbosch, Simona Halep a avut azi parte de un moment emoționant.

Simona a fost invitată și premiată la Universitatea Ovidius, din Constanța, acolo unde a absolvit de curând Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport. Ea a fost premiată chair de rectorul interimar al instituției, Ion Bordeianu, așa cum era și normal, de alfel. Printre altele, Simonei i s-a propus să devină și profesor în cadrul Facultății de Educație Fizică și Sport, evident, la finalul carierei. Dacă e să mă întrebați pe mine, lucrul ăsta nu e tocmai legal, pentru că în mod normal pentru un astfel de post se dă concurs, nu se acordă pentru merite deosebite… Dar, prinși în vâltoarea emoțiilor, oamenii, fie ei și rectori, mai fac propuneri sau afirmații fără acoperire.

Mai multe detalii de la fața locului puteți citi pe Adevărul, care a avut reporter la fața locului. De asemenea, în acelați link veți vedea și mult mai multe poze de la eveniment.

Simona Halep in momentul primirii diplomei la Universitatea Ovidius (Foto: Mariana Iancu, Adevărul)

One thought on “Simona Halep a fost premiată de Universitatea Ovidius, din Constanța

Leave a Reply

Top