SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Simona Halep joacă azi, de la ora 17.30, în optimi la s’Hertogenbosch

Simona Halep joacă azi, de la ora 17.30, în optimi la s’Hertogenbosch

Simona Halep


Simona Halep a trecut ieri de primul tur la s’Hertogenbosch, așa cum ați putut citi AICI. Azi, ea joacă pentru calificarea în sferturile de finală.

Simona, principala favorită a turneului și deținătoarea trofeului de la s’Hertogenbosch, va juca azi, de la ora 17.30, contra nemțoaicei Annika Beck. Partida va fi transmisă în direct de Digisport. Românca a câștigat ambele dispute cu Beck, inclusiv meciul disputat tot în Olanda, anul trecut, când a cucerit titlul.

În ceea ce privește primul meci pe iarbă din acest sezon, cel câștigat ieri contra belarusei Olga Govortsova, Simona a mărturisit că ”A fost foarte greu, pentru că a fost primul meci meci pe iarbă în acest an. La început a fost dificil să îmi controlez emoția și am fost puțin frustrată din cauza asta. De asemenea, a fost dificil să îmi găsesc ritmul, deoarece mingile veneau foarte rapid. Dar am servit foarte bine și odată ce am trecut cu bine de primul set, a devenit totul mai ușor”, a declarat Simona Halep la finalul meciului de ieri.

3 thoughts on “Simona Halep joacă azi, de la ora 17.30, în optimi la s’Hertogenbosch

Leave a Reply

Top