SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > Simona Halep la revenirea în țară: Mă bucur că sunt din România. Sunt foarte fericită

Simona Halep la revenirea în țară: Mă bucur că sunt din România. Sunt foarte fericită

Simona Halep la revenirea in Romania


Simona Halep, finalista turneului de la Roland Garros, a venit în țară în această seară. Așteptată de o armată de ziariști, ea a susținut o conferință de presă la Salonul Prezidențial de la Aeroportul Otopeni. Iată cele mai importante declarații date de ea.

Sunt mult mai emoţionată acum decât înaintea finalei. Este un moment deosebit şi vreau să vă mulţumesc din suflet că m-aţi primit atât de călduros. Mulţumesc românilor care m-au susţinut şi la Roland Garros şi oamenilor care m-au susţinut în faţa televizoarelor. Sunt foarte fericită că trăiesc acest clipe, mă bucur că sunt din România. Mulţumesc părinţilor, familiei, rudelor şi apropiaţilor, care au suferit alături de mine, nu doar acum, ci şi în momentele grele. Nu pot exprima prin cuvinte fericirea pe care o simt. Nu voi uita niciodată această finală, nu pot să fiu tristă„.

O să am grijă de sănătatea mea şi o să fiu şi mai constantă ca până acum. Nu am comentarii despre arbitraj, nici nu cunosc foarte bine regulile. E adevărat că Maria a stat mult înaintea seviciilor şi între. Mingea de la 4-4 am crezut că se va repeta. M-a afectat acest moment, dar am învăţat din el şi o să trec mai bine în viitor”.

Voi continua colaborarea cu Wim Fissette până la sfârşitul anului”.

Constanţa rămâne oraşul meu de suflet, acolo am copilărit şi am învăţat tenis. O să-mi fac timp să mă duc să salut toţi cunoscuţii, toţi apropiaţii de acolo”.

Nu am multă forţă şi înălţime, dar viteza este un avantaj, mă deplasez destul de bine în teren, deschid unghiuri foarte bine. În timpul meciului nu sunt admise sfaturile, dar antrenorul mi-a spus că trebuie să stau aproape de linie ca să pot să o înving pe Sharapova”.

Nu înseamnă că dacă acum am jucat finala o să ajung în finală la toate Grand Slamurile, dar acest turneu mi-a dat multă încredere că pot să joc la un nivel înalt”.

Sunt perfect sănătoasă şi aptă pentru viitorul turneu, care va fi în Olanda, la Hertogenbosch”.

SImona Halep a acordat autografe

Leave a Reply

Top